Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki predsjednik

Barack Obama: Europa ima načine za rješavanje problema!

Janica Kostelić
Foto: Marko Prpić
1/2
08.06.2012.
u 21:37

Odluke koje je potrebno donijeti su teške, no Europa ih može napraviti. I u tome će imati potporu naše države – rekao je Barack Obama

Američki predsjednik Barack Obama zabrinut je zbog situacije u Europi i misli kako bi financijska kriza mogla utjecati i na gospodarstvo SAD-a, no smatra kako Europa ima načine za rješavanje situacije.

– Rješenja za ove probleme su teška, ali rješenja postoje. Odluke koje je potrebno donijeti su teške, no Europa ih može napraviti. I u tome će imati potporu naše države – rekao je Barack Obama. Dodao je kako nema namjeru prigovarati Europi.

– Važno je da poduzmemo korake koji mogu ojačati američko gospodarstvo ne samo u Europi nego i Aziji – rekao je Obama.

Ključne riječi

Komentara 9

TT
The Time of Troubles 1612
06:49 09.06.2012.

Amerika koristi Europu da bi izolirala jedan veliki europsko-slavenski narod Rusiju i da bi ga gurnula u Aziju u zagrlaj Kine. To je nepravda za Europu i Rusiju. Amerika koristi Europu za stvaranje vojnih baza oko Rusije to povecava napetost u Europi i svijetu. Europi to ne treba. Amerika koristi Europu za ostvarivanje svoje vanjske politike, s time Europa nema samostalnosti u vanjskoj politici nego ima status vazala. Vojno Europa isto ima status vazala naspram Amerike. Tragicno je za Ameriku da ne zeli imati saveznike nego vazale ; vojno, u financijama i vanjskoj politici.

M1
Mozart 1000
07:09 09.06.2012.

Važno je da poduzmemo korake koji mogu ojačati američko gospodarstvo ne samo u Europi nego i Aziji – rekao je Obama. Da, gospodine Obama. Mi znamo sto je za vas najvaznije. A to je da Amerika uspostavi jednopolarni svijet u kojem bi vi Amerikanci imali svoj treci Reich. To nece raditi. Nikome nije uspilo zagospodariti svijetom pa nece ni vama. Rjesenje za svijet je da covjek zivi i pusti druge da zive. Rjesenje za svijet da bude kompromis i da se nitko ne osjeca vojno ili ekonomski ugrozen.

PR
Protivcenzure
16:31 11.06.2012.

načina ima ali dogovora nema tako je bilo tako je i tako će biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije