Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Banožiću pomažemo da se skući, a ima stan i plaću 2740 eura. Sve je legalno

27.04.2023. u 10:53

Neki se građani ni ne žele prijavljivati jer misle da se i POS-ovi stanovi i državne subvencije dobivaju samo preko veza. Je l moralno da ministar traži pomoć od građana? Hajde još da je zamolio za pomoć u gletanju....

Komentara 5

MA
maltene
11:10 27.04.2023.

Ajde nešto napiši o kreditu APN za Božu Petrova ili o kreditu Milanovića za mlade mada je bio 2 godine stariji od uvjeta za dobivanje povlaštenog kredita.

Avatar Ninefinger
Ninefinger
13:22 27.04.2023.

Sve je to isto smeće kad je njihov interes u pitanju. I hdz i sdp i možeyu i most i dp itd itd itd

BR
Brankko
12:21 27.04.2023.

Tako je jedan "dužnosnik" prvo "otkupio" jedan stan u svojemu gradu, a zatim kada je došao u Zagreb -- "otkupio" je drugi. Nije jedini takav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije