Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor šefa VSOA-E
Povratak na članak

Banožić pozvao Milanovića na razgovor: Neka dođe kod mene ako ima nekih nejasnoća

Predsjednik Vlade i predsjednik Republike odlučili su jučer potpisati Odluku o davanju ovlasti za koordinaciju poslova i potpisivanje akata iz djelokruga VSOA-e brigadiru Anti Kujundžiću, nakon što je s 10. srpnja istekao mandat dosadašnjem ravnatelju agenciji Ivici Kinderu.

Komentari 6

OT
otrovnijezik
15:22 11.07.2023.

Ha slon te ne vidio, predsjednik da dođe njemu.

VL
BR
Brankko
18:28 11.07.2023.

Jezični problem. Ministar Banožić mogao bi kao nekakav hrvatski dužnosnik naučiti što je u hrvatskom standardnom jeziku "kod mene" a što je ono što on ne zna: "k meni". Išlo bi to ovako: Predsjednik bi mogao doći k meni pa da onda kod mene raspravljamo o cvijeću, primjerice o maslačcima i jaglacima. Vidi se razlika što je "k meni" a što je "kod mene". Naravno, ova pouka o "k meni" i "kod mene" tiče se podosta raznih hrvatskih javnih osoba, a naročito radijskih i televizijskih voditelja.

VL
OB
obican
14:52 11.07.2023.

Ja pozivam malog napuhanog decka iz Vinkovaca da mu nacrtam zasto bi bilo bolje da je ostao u Vinkovcima hraniti stoku

VL
Avatar Svračak
Svračak
13:48 11.07.2023.

Svima njima treba malo skresati rogove. Hrvatska na sastanku NATO danas sigurno jedina ima dva izaslanstva što služi na sramotu svima nama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.