Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJNOVIJI SLUČAJ
Povratak na članak

Banožić o kokainu u vojsci: Sumnjamo da se radi o većoj količini, ne samo za osobnu upotrebu

Počelo se postavljati pitanje da li je ona nastala jučer ili je to nešto što je bilo uvrijeđeno godinama u Hrvatskoj vojsci, zapitao se ministar

Komentari 15

ZI
zinegoid
21:14 24.11.2021.

upravo sam pročitao izjavu najkompetentnije osobe po pitanju ratne tehnike i vojske koja drži da je sramota da je ovaj lik ministar obrane, da se radi o beskorisnoj dangubi.... potražite i uvjerite se. čovjek je stručan po tom pitanju...

VL
RO
roland
21:21 24.11.2021.

Očito su neki među hrvatskim vojnicima našli izuzetno dobre klijente kojima će prodavati kokain. Hrvatski vojnik se vrati iz misije, iz Afganistana, ovi to odmah nanjuše i navuku ga na kokain. Vrlo brzo taj vojnik potroši sve ono što je zaradio u Afganistanu.

VL
TE
TEXE
06:54 25.11.2021.

Kakav ministar takva vojska. Svima jasno!!!...zoki razbucaj to dosta je bilo. gotov je!

VL
RO
roland
21:18 24.11.2021.

Droga je već dugo sastavni dio HV-a, međutim, nekada su to bili izoliralni slučajevi, a sada je ovo pojava koja je je zahvatila najvitalnije postrojbe. Puno se vojnika predoziralo. Kako je to izmaklo kontroli, to je pravo pitanje.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
05:01 25.11.2021.

Banožić može biti zadovoljan, jer što je ministar kvalitetniji, kvalitetnija je i droga.

VL
UD
Udbaš
08:36 25.11.2021.

Je li Banožić vojni tužitelj ili ministar? Je li u slučajno u nekakvoj rutinskoj inspekciji nabasao na ovo ili je šef tog resora više od godine. Obični vojnik zna da ovakve stvari treba rješavati unutar institucija jer je sve dalje diskreditiranje obrane vlastite države što je ,s Banožićeve strane ili podlo ili glupo, a sa strane vojske i države veleizdaja. Svako normalan bi sankcionirao počinitelje bez medijske halabuke. Nakon toga bi sanirao štetu zbog informacija o slabosti vlastite obrane koje su procurile u medije kaznivši u tišini sve zbog kojih su nalazi inspekcije postali javni i poduzeo što je potrebno da se zaustave obje pojave (i droga i curenje podataka). Ali, vidi čuda, dok mu šef u resoru zdravstva laže i cenzurira i manipulira, u resoru obrane se njegov potrčko igra transparentnosti. Vjerovatno sa šefovim blagoslovom jer niti jedan nama osnovni vojnički refleks prema kojem se vlastite slabosti otklanjaju u tajnosti

VL
TV
Tvrdjava
21:35 24.11.2021.

To ministre poslje kreni na kladionice I kazina pa ces osjetit pravi porok hrvackog drustva u uniform sve do tvojih vrli brigadira..i ostat ce ojacani vod u hv..u ako??

VL
VI
vidum
09:04 25.11.2021.

Lete unebo.

VL
Avatar whitesox
whitesox
06:59 25.11.2021.

Sumnjaš ali ne znaš.Na osnovu čega tvrdiš?

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
08:57 25.11.2021.

I vojska se zeli sprovoditi uz djabnu klopu iz Dalmacije kao i vrh.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.