Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro se oporavlja

Banožić danas izašao iz bolnice, liječenje nastavlja kod kuće

Zadar: Ministar Banožić sudjelovao na obilježavanju 31. obljetnice ustrojavanja 9. gardijske brigade Vukov
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
24.11.2023.
u 13:55

Zdravstveno stanje gospodina Banožića je poboljšano te se dobro oporavlja od zadobivenih ozljeda", rekli su nam u bolnici

Bivši ministar obrane Mario Banožić danas je izašao iz bolnice, potvrdili su Večernjem listu iz KBC-a Osijek. "Zdravstveno stanje gospodina Banožića je poboljšano te se dobro oporavlja od zadobivenih ozljeda", rekli su nam u bolnici. "Slijedom toga, nakon učinjenih pregleda i pretraga, danas je otpušten na kućno liječenje uz preporuku daljnjeg kontrolnog specijalističkog praćenja zdravstvenog stanja", dodali su. 

Mario Banožić je prije dva tjedna, dok je išao u lov, skirivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo muškarac iz Privlake. S teškim tjelesnim ozljedama, Banožić je i sam završio u vinkovačkoj bolnici, odakle je prebačen u KBC Osijek. Premijer ga je isti dan razriješio dužnosti ministra obrane. U Vladi su mu prije nekoliko dana potvrdili naknadu 6+6 što znači da će šest mjeseci primati punu ministarsku plaću te još šest mjeseci pola te plaće.

VEZANI ČLANCI:

Prije toga Banožićeva odvjetnica putem punomoći tražila je aktiviranje njegovog saborskog mandata. Iako je slučaj bio bez presedana, navodno je MIP odlučio prihvatiti zahtjev, no onda je odvjetnica zahtjev povukla.  

Zadar: Ministar Banožić sudjelovao na obilježavanju 31. obljetnice ustrojavanja 9. gardijske brigade Vukov
1/7
Ključne riječi

Komentara 8

GE
generacija57
15:19 24.11.2023.

Postoji i zatvorska bolnica.

DU
Deleted user
18:15 24.11.2023.

Nije mu ništa ni bilo, ovo je predstava za sirotinju na osnovu koje će ga osloboditi krivnji za ubojstvo !

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
18:50 24.11.2023.

Hapsi to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije