Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRADALA IH

Bankarica godinama krala s računa klijentica: Skinula im preko 50.000 kuna

19.03.2009., Zagreb - Zatvor u Remetincu.  Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list
Foto: Željko Hladika/24sata/PIXSELL
03.03.2017.
u 18:11

Takvim je neovlaštenim poslovanjem, utvrđeno je kriminalističkom istragom, sebi pribavila imovinsku korist od najmanje 51.000 kuna

Dovršena je istraga nad 49-godišnjom bankovnom službenicom iz Karlobaga koja je nekoliko puta neovlašteno raspolagala novcem s računa četiriju klijentica banke te će protiv nje ličko-senjska Policijska uprava podnijeti kaznenu prijavu državnom odvjetništvu.

Kako stoji u priopćenju ličko-senjske Policijske uprave, Karlobažanka je osumnjičena da je od 13. lipnja 2007. do 10. rujna 2013. zloupotrijebila svoj položaj i ovlasti tako što je kao bankovna službenica nekoliko puta neovlašteno raspolagala novcem s računa četiriju klijentica banke.

Takvim je neovlaštenim poslovanjem, utvrđeno je kriminalističkom istragom, sebi pribavila imovinsku korist od najmanje 51.000 kuna te će protiv nje biti podnesena kaznena prijava mjerodavnome državnom odvjetništvu.

>> Službenica pošte ponižavala klijenta: 'Jeste li muško ili žensko? Izgledate mi kao gospođa'

>> Pogledajte kako je gangster kaznio curu zbog varanja

Komentara 2

Avatar blackula9
blackula9
18:21 03.03.2017.

Kaj to nije vijest od prošlog tjedna?

DO
doktorica
18:28 03.03.2017.

sigurno će imati niz olakotnih okolnosti(npr.muž nezaposlen,djeca nezbrinuta itd) pa će i dalje raditi do pravomoćne presude koja može pooootrajati,a oštećeni bi ju morali tužiti u privatnim tužbama ,pa će više platiti sudske troškove i odvjetnika.A može se ona ii žaliti vrhovnom Sudu na presudu,što sve može potrajati i 5-10 g.takovo je naše sudstvo.A možda će dobiti samo guljenje krumpira.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije