Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franak ulazi u političku arenu – FELJTON (2. DIO)
Povratak na članak

Banke ucjenjivale Lalovca: u opasnosti plaće i mirovine

U “brzopoteznoj” anketi među članovima Udruge Franak od 3000 ispitanika 90 posto podržalo je ideju o političkom angažmanu

Komentari 5

MA
marsovac
15:07 26.04.2017.

svejedno dali su kamete poslije potpisa ugovora rastu ili padaju ili se kurs mijenja ugovor je ugovor. Kao njih su banke nagovorile, mozda cak i prisilile da uzmu kredit u CHF. .......cudno,... samo u tim post komunistickim zemljama problemi saa CHF kreditima..................

VL
IM
Imenjak
16:27 26.04.2017.

Ako dodje do medjunarodne arbitraze zna se ko gubi samo je pitanje ko ce te troskove platiti.

VL
KA
Karloho
16:38 26.04.2017.

Uzmeš kredit koji je tada povoljan za tebe,a poslije kad se situacija promijeni okrivljujes drugu stranu .Daleko od toga da banke nisu i još uvijek ne čine da sto vise zarade na davanju kredita i tu država mora napraviti reda,ali da su bas svi koji su uzimali kredit u svicarcima bili izmanipulirani je laž.Nakraju će se dogoditi da će porezni obveznici nadoknaditi nastalu štetu ,Na račun kredita,predsjednik ,ministri i njihovi prijatelji bivše vlasti su imali super povlaštene kamate na kredite,ali to se ovdje ne spominje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.