Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukinute mjere

Bankarici Bilonić ukinuli zabranu kontaktiranja s fra Nimcem

jasmina bilonić (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
13.02.2013.
u 10:07

Ukinuta joj je mjera opreza nenapuštanja boravišta, vraćena joj je putovnica te se više ne mora jednom tjedno javljati u policiju

Jasmini Bilonić, bankarici osumnjičenoj za pomaganje fra Šimi Nimcu u prikrivanju gotovo 10 milijuna kuna od prodaje crkvenog zemljišta, sudac istrage ukinuo je zabrane, piše Slobodna Dalmacija. Ukinuta joj je mjera opreza nenapuštanja boravišta, vraćena joj je putovnica te se više ne mora jednom tjedno javljati u policiju.

Također joj je ukinuta i zabrana kontaktiranja s fra Nimcem pa ga sada teoretski, ako to poželi, može posjetiti u Lišanima Ostrovičkim koje je fratar prijavio kao svoje novo boravište.

Nad fra Nimcem i dalje vrijede mjere opreza.  

>> Ovo je fra Šimina bankarica, pustili su je iz istražnog zatvora 

>> Hoće li bankarica fra Šime ostati u pritvoru dok je on na slobodi?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije