Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANJOLUČKI BOŽIĆ BAT

Banjolučka tvornica obuva čileanske rudare

cipela
Bema d.o.o.
26.10.2010.
u 20:29

U tvornici Bema u Banjoj Luci za Božić će svoj trideset trojici spašenih rudara i njihovim boljim polovicama, kao i čileanskom predsjedniku i prvoj dami, izraditi posebne cipele od kozje kože

Kao i svugdje u svijetu, i u banjoj Luci pomno su pratili borbu Čileanaca da spase 33 zatrpana rudara. Impresionirani hrabrim podnošenjem nedaća pod zemljom, i napriima za spašavanje koji su ujedinili cijelu zemlju, u tvornici Bema d. o. o. odlučili su za Božić svim rudarima izraditi cipele po mjeri.

- Jedna stvar koju možemo učiniti da pokažemo tim hrabrim ljudima da nisu prepušteni sami sebi i da smo čak i mi ovdje doznali za njihove nedaće je da izradimo za njih posebne cipele. Napravit ćemo vrhunske cipele od kozje kože i nećemo štedjeti na materijalu – izjavio je direktor tvornice, Marinko Umićević.

Ideju je prihvatilo svih 700 radnika tvornice, a preko čileanskog veleopslanstva u Budimpešti bit će im dostavljene mjere nogu svih rudara i njihovih supruga, kao i predsjednika države Sebastiana Pinera i njegove supruge.

- Naša ideja jako im se svidjela. Počet ćemo s izradom idući mjesec, da bi oni cipele mogli dobiti do Božića.

Komentara 5

Avatar Časna seka
Časna seka
21:36 26.10.2010.

Srpska čizma pušta vodu.

Avatar billybull
billybull
21:32 26.10.2010.

jeli banja luka, ili banjo luka? pa zakaj onda nije banjalucki (kak je oduvijek bilo) nego odjednom banjOlucki?

OB
-obrisani-
01:27 27.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://tinyurl.com/nogomet-hokej :::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u u postojećim sportovima broji oko 350 000 korisnika i svakim danom sve je veća::: http://tinyurl.com/nogomet-hokej

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije