Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjenkaju se

Taksisti u BiH ne žele voziti turiste iz Slovenije: 'Bahati su'

Taxi
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.01.2018.
u 16:24

"Nema tu normalnog ulaska... Čim otvore vrata, uskaču na sjedalo s otvorenim bocama vina, piva"

Taksisti u BiH kažu kako tijekom vožnje dožive razne situacije s klijentima, a tijekom praznika su, ističu banjolučki taksisti, imali neugodna iskustva s turistima iz Slovenije, koji su se bahato ponašali.

Dragan Purišić, predsjednik Udruge “BL taxi”, kazao je kako su zbog neprimjerenoga ponašanja mnogi taksisti izbjegavali voziti turiste iz Slovenije.

- Događalo se da su neki od njih jako bahati, cjenkaju se za račun, žele da ih se vozi šest-sedam u vozilu - kazao je Purišić. Prema njegovim riječima, sam ulazak takvih turista u taksi pokazuje kako ne poštuju nikoga.

- Nema tu normalnog ulaska... Čim otvore vrata, uskaču na sjedalo s otvorenim bocama vina, piva - kazao je Purišić.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Taxi
1/30

Komentara 9

DU
Deleted user
16:40 11.01.2018.

Ima jedan viz, stariji ga se sejcaju... bosanci u sloveniju idu trazit posla, a slovenci u bih tražit ćaću....bih taskisti, budite oprezni da vam to nisu nečaci ili slično.. a možda i u tome leži probem njihovog ponašanja!

DU
Deleted user
16:41 11.01.2018.

Zakaj me to sad ne čudi?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:30 11.01.2018.

u svakom Slovencu ima malo Bosne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije