Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bandiću zbog izjave o trećem entitetu Sarajevo želi oduzeti nagradu

Čim je izgovorio ‘treći entitet’, Bandić je završio kao i svi iz RH koji pokažu brigu za bh. Hrvate. Poručuje im se “marš kući”

Komentari 10

Avatar joe90
joe90
13:39 18.03.2014.

Ti miroljubni i antinacionalisticki Bosnjaci u BiH, ne samo da ne zele taj (rasisticki treci entitet) vec bi hrvatima u bosni i hercegovini za branili i Hrvatsko Pismo i Glas i Vjeru i Slobodu. Za to jel to nije dobro za mir u BiH i sto se bosnjacki narod osjeca ugrozen i diskreminiran.

VL
VI
vicy3011
15:29 18.03.2014.

Muslimani slabo pamte,brzo zaboravljaju. Hrvati su ih spasili od četnika.Hrvatska je primila par stotina tisuća muslimanskih izbjeglica a oni su u znak zahvalnosti ubijali hrvate u bosni.A sad bi cijelu bosnu sebi pokorili .Nisu zaslužili ni b od bosne .

VL
SE
sestrićna
21:53 18.03.2014.

sad im ni maršal bandić nije dobar..stara miloševićeva politika...

VL
BE
bereta
13:17 20.03.2014.

ajte vi lijepo njega uzmite sebi dosta štete napravio u Zg pa sad skupio novčeke i može k vama

VL
CI
cinbenik
22:24 18.03.2014.

A Kusturica je kao uredu...........i on je za "kukavicije jaje" HZHB,koja je Hrvatima poturena nakon glasovanja za jedinstvenu BiH....Politika MKMPiske se nastavalja.......I bandic je poceo provoditi takvu politiku.........Zasto se ovakvi pisci malo nepobrinu i za Hrvate Sarajeva,zenice,Tuzle...............a posebno nepominju od HDZe politike prodane Hrvate za potrebe HDZe regije........Naravno preostali Hrvati na ognjistima iz Bosne su kamen spoticanja trecem"........Kojeli drskosti i Hrvatskog bratsva i postenja........Ajde da kazu treci u koji spada i Posavina i sarajevo ili............nego se treci" samo odnosi na centar Hrvatske moci,HDZe regiju za koju je placena visoka cijena,a proizvodjaci su poslije sami odustali od nje i pristali na BiH i federaciju.........

VL
GV
golub Vaso
22:26 18.03.2014.

Sramota je sto se nastavlja sramotna politika koja je desetkovala bosanske hrvate (većinu BiH hrvata) na račun sebičnih interesa zapadne hercegovine.

VL
NV
Nijaz vukovije
08:38 20.03.2014.

Takvo pisanje o trećem entitetu, odgovara u toj mjeri, da se sačuva tiraž Lista. Poznato je da se pod plaštom tobožnje,nacije BiH Hrvata, "narod Čovićev" želi treći entitet, jer tata Hercegovaca nije siguran. Prijete mu, na otvorenoj poljani, koja se zove Federacija. Sve je vožd nesigurniji, za vratom mu pušu istražitelji i Sipa. Zaluđivati obične smrtnike, nije samo grijeh nego i zločin. Ako se zna da od 17 % Hrvata koliko je bilo u BiH ostalo je samo 10%. Požurite da i preostale što prije iselite jer prijetnja mu odgovara. Jedino tako Čović može da sačuva živu glavu. . Moj savjet je "da pod hitno ogradite onaj dio "Ercegovine" nazovite je kako hoćete, entitet, pašaluk, banovina, ili tor za istomišljenike Ćovića". To pod hitno mora se uradit, a obavezno stavit betonsku ogradu "Hercegovački zid". Pošto mu je duh nemiran, moguće da bi ga to umirilo. Sanjajte o trećem entitetu, spavajte (ne)mirno, slijedi velika afera zvana Tuzlanska Banka kao i druge afere i aferice koje vode pravo u Zenicu odnosno prdekanu, vrata su otvorena čekajući domoljube.

VL
CI
cinbenik
22:32 18.03.2014.

Znas pavkovicu,pa nije valda da su muslimani bili bolje udomljeni od od HDzea prodanih Hrvata i prisilnih izbjeglica u Hrvatskoj........Poznato je kako se Hrvatska ponijela prema izbjeglicama iz Vukovara,imaju i knjige napisane o tom "postenju"a jos je poznatije kako se HDZe politika izivljavala nad prodanim Hrvatima Posavine...........Progonili ih,prizilno nezakonito mobilizirali i slali u rat.....................Pa nije vlada da su muslimani bili bolje ugosceni..........Medjutim poznato je kako su Hrvate iz Hrvatske i Bosne primili u drugim zemljama......bratski,dali im stanove i hranu.po zelji poslove.......i nikada se nisu Hvalili,dok isti takav izbjeglica u Hrvatskoj nije dobio ukupne vrijednosti ni 20DM,a EU i svijet je dala puno vise za njihovo trebovanje Hrvatskoj............Znas nije lijepo lagati i zaludjivati se nesitinom.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.