Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjenjivanje ministrice
Povratak na članak

Bandićev zahtjev neće proći? SDP ne daje potpis, ali bi za opoziv Divjak glasao

– Nećemo dati potpise, a ako ih nekako ipak skupe i zahtjev za opoziv dođe na glasovanje u Sabor, onda ćemo glasovati za opoziv – kazao nam je predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk.

Komentari 7

VO
vorda400
08:19 12.06.2019.

Evo prva dobra od nje "dok sam ja studirala matematiku i fiziku bandić je studirao narodnu obranu" ha ha ha

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:55 12.06.2019.

Razumljivo je da SDP da dođe na vlast treba na svaki način rušiti vladu HDZ-a. A to se može izglasavanjem nepovjerenja ministrima i vladi u Saboru. Međutim, to je političko sljepilo. Rušiti vladu tako što se podržava Milan Bandić i njegovi žetončići , kako im se ruga Bandić, je dugoročno toliko štetno po ugled SDP-a tako da bi time SDP krenuo bezumnim putevima kakvi su bili prije europskih izbora. Apsolutno nije istina da su svi u vladi HDZ-a nesposobni, lopovi ili neznalice, a sigurno nije nesposobna i bez znanja ministrica Divjak. Rušenje ministrice i eventualno kasnije i vlade HDZ-a od strane SDP-a a pod vodstvom Milana Bandića je loš potez i nije u interesu Hrvatske. Meni je Arsen Bauk izgledao razuman političar. U ovom trenutku Hrvatskoj najmanje treba kriza vlade na način da stranke van vladine koalicije ureduju. Treba pustiti gospodina Plenkovića da pažljivo izvaže koji od ministra djeluje na ugled vlade i kako radi svoj posao. Svakako je gospođa Žalac s najmanjom konačnom realizacijom europskih potpora u odnosu na ukupan iznos se jako izdvojila jer njezin resor u stvarnosti najlošije radi. Ali neka premijer Plenković vidi što u svojoj vladi treba promijeniti i poduzme što mora, rušenje Plenkovića od strane Bandića i tko zna koga još, danas nije u interesu Hrvatske.

VL
MA
marijaqwer
17:15 12.06.2019.

SDP je u čvrstoj koaliciji sa HDZ om . Nema straha za vladu.

VL
BR
Brana1915.
07:26 12.06.2019.

Sto je to nezavisni ,a sto zavisni zastupnik...

VL
MO
moškov
09:52 12.06.2019.

Renetinec je lijepo naselje ali.u njemu postoji ustanova u koju nitko ne pozeli doci i boraviti u njoj....

VL
Avatar Otroviks
Otroviks
06:39 12.06.2019.

Ako ona i da ostavku, ili po višoj sili bude opozvana, na njezino će mjesto doći netko bolji, profesionalniji i stručniji,,,,,, kao što je to uvjek dosad bilo i jest u Hrvatskoj. I što nije ni najmanji problem, jer kao što je vidljivo iz svega dosad priloćenog, Plenkijeva i Berina ekipa su pune upravo takvih stručnjaka i profesionalaca, ali čak i tavi kakvi jesu, nisu ni do koljena Mikijevoj ekipi.

VL
DI
Dingo
06:44 12.06.2019.

Ne podržavam Bandića, taj se iluzije svakome da ostane na vlasti. Ali zanimljivo kako samo "desničarski" portali pišu o lektiri koju ministrica tolerira. Za one koji ne znaju radi se o umjetničkom opisu pornografije i pedofilije. Sramota je da o tome ne pišu i "objektivni" novinari VL.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.