Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedaleko Vinkovaca

Bandića na Dan sjećanja snimili na ručku gdje se puštala Ceca: 'Fućka mi se tko što snima'

Zagreb: Gradonačelnik  Bandić na smotri Zimske službe
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
30.11.2020.
u 21:06

Otiđite kod mojih prijatelja i bit će puno jasnije. Pa da vidite tu rapsodiju boja i da vidite tko su ti ljudi, poručio je izbjegavajući pitanja o snimci

Snimku ručka na kojem je bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dok su se u pozadini čula pjesma srbijanske pjevačice Cece Ražnatović, Arkanove udovice, objavio je u ponedjeljak Dnevnik Nove TV.

Kako navode, snimka je nastala na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje kada je bio u Vukovaru gdje se poklonio žrtvama. Pri povratku iz Vukovara, stao je na ručak na privatno imanje nedaleko Vinkovaca gdje je nastala snimka,a on je odbijao odgovoriti na pitanja vezana uz nju.

"Otiđite kod mojih prijatelja i bit će puno jasnije. Pa da vidite tu rapsodiju boja i da vidite tko su ti ljudi. Ma fućka mi se tko što snima, ma fućka mi se u životu i tko šta šalje. Pustite snimku sa svih naših druženja zadnjih 30 godina, to su moji prijatelji kojih se ja ne odričem", rekao je Bandić pa poručio novinarki:

"Pa vi ste prirodno nezadovoljni i to je vaše pravo. Hvala lijepo..."

Nitko nije opovrgavao da je bio na imanju, ali neki kažu da nisu obraćali pažnju na glazbu. Vlasnik imanja im je potvrdio da je on pustio pjesmu, ali nije htio stati pred kameru. 

Komentara 57

K1
Kalimero_12
21:23 30.11.2020.

Ovo je sramota hrvatskog naroda i uvreda svima koji su dali svoje živote i zdravlje za ovakvu bagru koja pušta cecu i slične srpske primitivce. Takvu gamad treba obznaniti da ih normalni ljudi mogu izbjegavati

BU
burza
21:42 30.11.2020.

Novinari zauzmite grm ispred narodnjackih klubova u Zagrebu i sve snimajte koji ulaze mozda ulovite nekog poznatog

BT
blue time
21:59 30.11.2020.

Nego, koliko su prijatelji uprihodovali iz gradskog fonda u tih 30 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije