Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35 posto udjela

Bandić: Zračna luka odavno je trebala nositi ime po Tuđmanu, ali Vlada to nije imala petlje napraviti

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.06.2015.
u 14:58

Mi tu ne možemo ništa jer imamo 35 posto udjela, kazao je Bandić

Gradonačelnik Milan Bandić, na novinarsko pitanje treba li zračna luka nositi ime po prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, kazao je da je to trebalo odavno napraviti no da o tome odluku mora donijeti Vlada, a nijedna do sada nije imala "petlje" to napraviti.

- Mi tu ne možemo ništa jer imamo 35 posto udjela. Nek se predloži i Zagreb će dići dvije ruke za to - kazao je Bandić. Nije želio komentirati izjavu premijera Zorana Milanovića da Tuđman nema dostojan trg u Zagrebu već je poručio novinarima neka se za tu temu obrate Ivici Pančiću.

Naime, bivši SDP-ov ministar branitelja Pančić sinoć se telefonski javio u televizijsku emisiju Bujica te kazao da je prije desetak godina Milanović, na stranačkom skupu na Črnomercu napao namjeru Milana Bandića o imenovanju trga Tuđmanovim imenom, nazvavši Tuđmana zločincem.

>> Tuđman postaje sve veći i u očima svojih protivnika

Komentara 65

Avatar juricamesko
juricamesko
15:38 27.06.2015.

Bahati premijer je do jucer govorio da je Tudman diktator a po rijecima Ivice Pancica i zlocinac. u domovinski rat po njemu su isli sirotinja i nepismeni a on eto nije jer je htio biti diplomat te ga je tata sklonio na sigurno, a ni taj rat nije bio njegov. 100 tisuca mladih i skolovanih ljudi iselilo se iz hrvatske za njegova mandata, a o rezultatima njegove vlade da i ne govorimo. za njega je Hrvatska slucajna drzava. i sad recite da nemamo sramotu od premijera.

Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
16:09 27.06.2015.

Većina glavnih gradova ima u nazivu uzletišta ime po svojim velikanima. Tuđman je to zaslužio.

Avatar Idler 3
Idler 3
16:35 27.06.2015.

Čuj ovog, Obećanko spin-maher u svom stilu >;-)) Bilane hajd kad si tolko osviješten promijeni konačno ime najljepšeg trga u gradu u - Kazališni trg !!! Ma znam, znam....piskaram bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije