Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandić:

Bandić: Uspjeh je biti 3. na svijetu u hrkanju, a kamoli ne u rukometu

'29.12.2012., Zagreb - Gradonacelnik Milan Bandic u drustvu suradnika obisao je radove izgradnje prve faze spajanja Branimirove ulice od Zavrtnice do Heinzelove ulice.  Photo: Borna Filic/PIXSELL'
Borna Filić/PIXSELL
28.01.2013.
u 13:56

Rukometni dom morat će pričekati, kaže Bandić koji razmišlja kako pomoći građanima da plate račune

U vrijeme predizborne kampanje Zagreb će izgledati kao grad iz bajke jer će svi kandidati za gradonačelnika obećavati sve i svašta, kazao je danas Milan Bandić na konferenciji za medije, komentirajući najavu predsjednika Gradske skupštine Davora Bernardića da će se zalagati za gradnju rukometnog doma na Sveticama. 

– Nemojte sve uzimati zdravo za gotovo jer ima puno prioritetnijih projekata i ja sad razmišljam kako da pomognem građanima da plate režije za grijanje i vodu. Sve čestitke rukometašima jer su postigli sjajan rezultat, ali rukometni dom čekat će bolja vremena. 

Rekao je da je uspjeh biti treći u svijetu u hrkanju, a kamoli ne u rukometu. 

Istaknuo je da Zagreb rukometu pomaže tako što svake godine izdvaja sredstva za zagrebačke rukometaše. 

>>FOTO Goluža: Ponosan sam! Tri bronce dokaz su kontinuiteta

 

 

Komentara 10

OB
-obrisani-
19:10 28.01.2013.

>:-) on mora pomoci gradjanima da plate racune... aha ,a kad ga opet budu podrzali i opet bude dr.mr.u ZG... platit ce trostruko... Znamo sto nije sve poksva samo da gradjanima izvuce novac iz djepa , brzo ste zaboravili... Pitatt cu va nakon izbora,mjesec ,dva ,tri... Svi drugi kao pricaju bajke ,samo Bandic ne...

LP
Lebron Petrovic
16:18 28.01.2013.

Rukomet je europski sport, a ne svjetski !

PO
pojedinac
15:58 28.01.2013.

Bandić je pravi čovjek na pravom mjestu,ma koliko ga neki ne voljeli. Da sakupite na hrpu sve vrline i sposobnosti ostalih kandidata za gradonačelnika Zagreba ,Bandić ih ima više no svi oni skupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije