Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obećanja
Povratak na članak

Bandić: Ukinut ću sramotni harač i uvesti nultu stopu PDV-a

"Nemam nikakvih financijskih problema, kao što nema ni Cristiano Ronaldo. Na njemu je samo da igra i novac dolazi. Slično je i sa mnom jer igram bolje od drugih."

Komentari 28

OB
-obrisani-
15:05 23.12.2009.

Špegelj ti je dao škorpion? Ček malo, ok možda je i moguće, nego reci mi jednu stvar - kako je moguće da civil hoda okolo sa jednim od najgorih automatskih oružja koja postoje..Škorpion je upravo zloglasan po tome. Čak i špagin je \"sigurniji\"...Da ti je netko htio dat nešto sa samoobranu, dao bi ti TT-jca a ne škorpu. Ili mi se čini ili je netko izgubio kompas.. Lijepa obećanja, nego jel to može napismeno , kao ugovor između dvije strane, pa ako ne izvršiš ugovorom zadane stavke mogu tužit ?

VL
UK
Ugo Kajvez
15:39 23.12.2009.

Ma ovaj se lik šali ...hahaha ...... . Napravit će on RH Holding i pretvoriti cijelu državu u park plac ..... tarifu njegovu znate .....

VL
Avatar punkufer
punkufer
13:59 23.12.2009.

Bandiću obećava stvari za koje predsjenik NEMA ovlasti. Znači, doslovno sve što kaže je: \"obećanje, ludom radovanje\". SVE.

VL
BR
brle
14:40 23.12.2009.

vrhunac licemjerstva je kod ovog lika....pa tko je zagrebu nabio najvise namete u povijesti do ovaj dikobraz!?!? sad bi on sve to pomeo i ponovio cijelu pricu i cijeloj drzavi. moj narode, vidite li vi ovaj opskurni lik koji lazeze ne na tone, vec na megatone. nazalost, svi do jednog kandidata lazu, ali ovaj ga pretjera bez da trepne. glasat cu definitivno zaonog kadidata sto kaze da su mu djeca jedino i najvece bogatstvo, jer ovi ostali lopovi bili bi prevelika pokora za ovu iscjedjenu drzavu od ovakvih poput bandica, vidosevica, hebranga, primorca, pusicke,tudjmana i ostalih novokomponiranih drzavnika...

VL
SL
Stara Loza1
14:59 23.12.2009.

Gospodo! Zelio bih kratko i jasno dati osvrt na tzv. obecenja g.Bandica.To sto on obecava narodu su obmane i bezskrupuloze koje se jednostavno tako kako on navodi nemogu ostvariti jer ih Hrvatska nemoze financirati.Ostavite g.Bandic Cristiana Ronalda jer to je metije sa kojim vi nemate nikakove veze.I zadnje Pescenicom su se kretali i Seva, Jajan, Stankec, Laki i slicni tipovi, super drustvo za vas!!!

VL
Avatar condor
condor
19:12 23.12.2009.

Ono, što nam ovaj lik obečava, spada u enciklopediju največih ljudskih gluposti. Moramo se izboriti, da nakon izbornog poraza odskliže i s mjesta gradonačelnika, makar se skinuo u čarape.

VL
ST
stijef
05:40 24.12.2009.

je, je, bandic bi raspustio sabor i sam samcat (pardon, sa svojim jatacima) trosio drzavni proracun; koliki bi tek onda bio drzavni minus, kad je i zagreb uspio upropastiti?

VL
OB
-obrisani-
10:11 24.12.2009.

▄▀▄▀ ♦Obavezno izaći na izbore i pamet u glavu !!!!!!!!! ♦Tko ne izađe nema pravo poslije kritizirati. ♦50 godina nam komunisti= sadašnji SDP, HNS, IDS i SDSS nisu dozvoljavali da glasamo ♦Sada je demokracija i sada izađimo svi na izboreizbore !!!! ♦Nemojmo glasat za one koji su nam 50 godina uskračivali jedno od najosnovnijih ljudskih prava, -pravo glasa !!!!

VL
ZL
zlatka
01:45 24.12.2009.

Kaj je ovaj prespaval kad je Mesić pokušao dokinuti harač

VL
MI
miso
14:12 23.12.2009.

A ja sa svoje strane obećavam da neću glasovati za onoga koji obećaje preko mjere, jer nas je baš to dovelo do ovoga.

VL
MA
matek
14:12 23.12.2009.

je da, dragi moj Milane...a tko ce ti dat sve te ovlasti ekonomske politike? vremena i sustavi su se promjenili...

VL
GA
gala
14:16 23.12.2009.

bandić se zanosi i obečava i nemoguće. pa i sam je rekao da nije supermen. ako želi nešto mijenjati mogao bi građanima zagreba smanjiti prirez koji iznosi previsokih 18%, to bi bilo nešto realno i u skladu s njegovim ovlastima gradonačelnika.

VL
OB
-obrisani-
14:19 23.12.2009.

\"Nemam nikakvih financijskih problema, kao što nema niti Cristiano Ronaldo. Na njemu je samo da igra i novac dolazi. Slično je i sa mnom jer igram bolje od drugih\"...... Heh, igraš ti Milane igraš, u tome i je problem. II to bolje od drugih barem za sada. No, premda je najjači igrač Ivo morao tražiti da ga vade iz igre jer je zapuvalo malo vitra, ne znači da ćeš ti proći bez crvenog kartona, i s jedno nekoliko godinica \"van terena\"............

VL
BU
Bugrer
14:23 23.12.2009.

Zašto to što je nabrojao nije već napravio u Zagrebu? Umjesto toga je zadužio Zagrebčane preko glave. Ne mogu vjerovati!

VL
SK
Skipper
14:26 23.12.2009.

Lik je skroz puk\'o. Zanima me kako će se ponašati nakon što popuši izbore? Vjerojatno će reći da su se svi urotili protiv njega i da on zna da je skupio najviše glasova i prema tome on je Predsjednik, aa ne onaj....(tkogod da to bude, vjerojatno Josipović) kojeg je DIP proglasio takovim na temelju rezultata izbora....

VL
BU
Bugrer
14:29 23.12.2009.

Ja ču glasati za predsjednika i vladu koji neće otimati građanima novce da bi djelili besplatne knjige, laptope, subvencije, krpali nečije poslovne propuste i na druge načine rasipali novac. Ja ću glasati za predsjednika i vladu koji će smanjiti poreze poduzetnicima, poduzećima, obrtnicima i građanima, da bi isti mogli svoje novce ulagati u širenje posla, otvaranje novih poduzeća i stvaranje radnih mjesta. Najefikasnije će novac upotrijebiti onaj tko ga je i zaradio.

VL
WE
webber17
14:37 23.12.2009.

Pusti snovi lopova koji je oštetio zagreb za milujunske cifre... Može on pričati bajke kakve god želi,ali neće postati predsjednik...

VL
ČB
čekić&bat
15:22 23.12.2009.

Upravo je nevjerovatno koliko je taj čovjek pokvaren i koliko je spreman lagati za održat se na vlasti! Zar je on premijer da može odlučivati o PDV-u?! Cijelo vrijeme svjesno daje priglupim biračima lažna obecanja, koje ne moze ispuniti iz jednostavnog razloga, sto o bitnim pitanjima u zemlji ne odlucuje predsjednik, nego premijer! Bandić je lažov, a to znamo jos odavno...govnar do zadnjega nije prijavio svoju predsjedničku kandidaturu, a kampanja je trajala mjesecima prije toga...sve to su platili građani Zagreba!!! To je osoba koja je bježala od prometne odgovornosti, osoba zbog koje je jedan prometni policajac ostao bez posla, jer nije popustio pritiscima, jer je radio pošteno svoj posao...a iza toga je stajao Bandić! Pijan je bježao od odgovornosti! Ček i da zaboravimo sve ona ostala sranja koja je kasnije radio, smo bi ga zbog toga trebalo zauvijek isključiti iz političkog zivota...što bi se sigurno i dogodilo u nekoj normalnoj demokratskoj zemlji. A budući mi nismo takva zemlja, dogodit će se da će taj zločesti seljačić, lažov i lopov, postati naš treci predsednik, sto osobno smatram da je manje zlo nego da ostane i dalje gradonačelnik...na žalost, postat će predsjednik, a samim tim i sramota za cijelu naciju, kao sto je i Berlusconi sramota za Italiju...ali to je slaba utjeha. Josipović će u prvom krugu imati više od bandica, ali u drugom će krugu bandić pobrati sve glasove HDZ-a, svojih rodijaka i svih onih niske razine svijesti...ŽIVJELI! :)) Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje...a tako mu i treba! :))

VL
DR
dreamteam
15:47 23.12.2009.

Da se on ne sali?Pokazao je s kaznama za parkiralista kako je sposoban ukinuti harac.Sram te bilo lazovu jedan

VL
WE
webber17
15:48 23.12.2009.

Još malo pa češ ukinuti i sam sebe....hahaha

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.