Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB INTERESA?

Bandić se mora očitovati o zapošljavanju Mesićeve kćeri

bandić
17.06.2010.
u 16:43

Povjerenstvo je također zatražilo da im se dostavi iz sudskog registra ugovor društva Terme Zagreb da se vidi način na koji je reguliran izbor člana uprave.

Saborsko Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa zatražilo je očitovanje gradonačelnika Milana Bandića i njegova, sada bivšeg dogradonačelnika Ive Jelušića na prijavu da su bez natječaja utjecali na zapošljavanje Saše Mesić, kćeri bivšeg predsjednika države, kao predsjednice uprave Terme Zagreb.

Povjerenstvo je također zatražilo da im se iz sudskog registra dostavi ugovor društva Terme Zagreb da se vidi način na koji je reguliran izbor člana uprave.

Komentara 27

UT
utatica
23:21 17.06.2010.

Stari drveni poštenjaci i Bandić i Mesić

OS
osvetnik
07:10 21.06.2010.

Da kcerka visoko kvalificirana - jedino sto zna zna se sminkati. Ako mi ne vjerujete propitajte se u geoloskom institutu. Vidim da je Sasa jako puno radila- vidi se i sto je zaradila vilu, auto, a tek odjeca a racunii - a mi koji ne znamo tako raditi - sto cemo - crknimo. Dosta! jednom treba oguliti te lopove i izdajice - e smo li jadan narod - kad nas takvi vode

OB
-obrisani-
19:21 23.06.2010.

Mesić nije vratio iz švicarskih banaka navodno popaljenih 90 milijardi dolara (kako je vrištao u predizbornoj kampanji ) niti je zatvorio desetke Pašalića,ali zato JE sebi i svojim potomcima osigurao egzistenciju i povlastice. PravDA ! hahaha kako kome Hrvatskom radnikuadniku i umirovljeniku sigurno nije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije