Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
heroj Domovinskog rata
Povratak na članak

Bandić predložio da se Blago Zadro proglasi počasnim građaninom Zagreba

Zadro sa svojim sinom Robertom, također poginulim u Domovinskome ratu, počiva na vukovarskome Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata.

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
16:37 19.11.2019.

A što si čekao 28 godina? Populist bez premca....

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:47 19.11.2019.

"Blago Zadro rođen u Bosni i Hercegovini, u Donjim Mamićima-Ledincu kraj Gruda 1944. godine. Kao desetogodišnjak doselio se iz rodne Hercegovine zajedno s obitelji u Borovo Naselje, gdje je završio školu[2], zaposlio se u tvornici "Borovo" i osnovao obitelj.[3]Početkom demokratskih promjena aktivno se uključio u politički život toga kraja, bio jednim od osnivača HDZ-a u Vukovaru i istočnoj Slavoniji,[4] te postao prvi dopredsjednik HDZ-a u Vukovaru[5]" ...-Svaka čast Zadri ali čovjek nema nikakve veze sa Gradom Zagrebom, kao i neki sa zdravim mozgom.

VL
RP
rpzagreb
21:04 19.11.2019.

Ljigavom ulizivanju i beskrajnom populizimu nema kraja.

VL
IL
ilustrator
17:32 19.11.2019.

ako mladen mladenović i e.v. ima ulicu u zagrebu, zadro je zaslužio da se recimo trešnjevka nazove zadrova

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.