Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Podržavam sve odluke predsjedništva stranke

bandic
Luka Capar
24.09.2009.
u 12:25

Predsjedništvo stranke odlučilo je sinoć da se svi izbori unutar stranke odgađaju na tri mjeseca, što znači da se 3. studenoga neće održati ni izbori u zagrebačkom SDP-u.

Jučer nisam bio na predsjedništvu SDP-a zbog neodgodivih obiteljskih obveza. Može se valjda dogoditi i meni da jednom u deset godina imam neodgodive obiteljske obveze - rekao je novinarima zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirajući zašto se nije pojavio na sinoćnjoj sjednici stranke.



Podsjetimo, predsjedništvo stranke odlučilo je sinoć da se svi izbori unutar stranke odgađaju na tri mjeseca, što znači da se 3. studenoga neće održati izbori u zagrebačkom SDP-u, gdje su se za predsjednika dosad kandidirali Bandić, njegov zamjenik Ivo Jelušić te Davor Bernardić.

Na pitanje novinara je li na taj način namjerno izbjegao izjašnjavanje o podršci predsjedničkom kandidatu SDP-a Ivi Josipoviću, Bandić je rekao kako on podržava sve odluke predsjedništva stranke.

Gradonačelnik Bandić to je izjavio nakon što je posadio drvo ispred novootvorenoga  trgovačkog centra Garden Mall u zagrebačkoj Dubravi.


Inače, radi se o investiciji vrijednoj više od 70 milijuna eura, a uz otvorenje više od 70 trgovina Garden Mall je, kako ističu investitori, otvorio i 500 novih radnih mjesta te predstavlja značajan katalizator daljnjeg razvoja istočnog dijela grada.

Ključne riječi

Komentara 19

LI
Libela
12:52 24.09.2009.

Partija bez Bandića u Zagrebu nema većinu.

SE
Seth
13:27 24.09.2009.

Mislim da je Bnadić dobio izbore u Zg samo zato što je SDP-ovac, on nikako nije materijal za ovu straku! Vrh SDP-a bi trebao bit malo odlučniji i zamolit ga da napusti stranku. A i sam Bandić je svjestan kolikoo mu je SDP bitan, pa sve tolerira

PO
pop72
14:14 24.09.2009.

podržava, ta neubire on harač samo za sebe nego i za svoju bratiju sdp-skj-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije