Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACIONAL TVRDI

Bandić podnosi ostavku i ide u utrku za predsjednika države?

Zagreb: Milan Bandić dolazi na 26. sjednicu Gradske skupštine
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
10.09.2019.
u 08:34

U slučaju neuspjeha, on bi u drugom krugu podržao Grabar-Kitarović, a potom bi ojačao svoju stranku i postao ključni koalicijski partner buduće hadezeovske vlade, piše Nacional

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić mogao bi se upustiti u utrku za Pantovčak. Naime, Nacional doznaje da Bandić razmišlja podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika te se kandidirati za predsjednika države. Tu informaciju tjednik je doznao iz dvaju izvora, što bi moglo biti ''rujansko iznenađenje'' koje je Bandić najavio.

U slučaju neuspjeha on bi u drugom krugu podržao Grabar-Kitarović, a potom bi ojačao svoju stranku i postao ključni koalicijski partner buduće hadezeovske vlade. Nova zagrebačka gradonačelnica bila bi Jelena Pavičić-Vukičević. Za ovaj Bandićev plan Plenković je saznao tek u ponedjeljak.

Video: Milan Bandić na Ultri

Komentara 39

AA
Aartur
08:52 10.09.2019.

Najgore je kad političari počnu vjerovati u vlastite izmišljotine. Tako i Bandić vjeruje da je jako popularan i nezamjenjiv, a da mu se uskrati pristup proračunskom novcu, i najbliži suradnici bi odmah svjedočili protiv njega.

DU
Deleted user
08:46 10.09.2019.

Dokle su stigle njegove optuznice, kad ce ovaj likus u goste kod sanadera

Avatar AlPoS
AlPoS
08:48 10.09.2019.

Zagreb bi napokon prodisao punim plućima. Nema kumova, bahatosti, natječaja, žetončića. Problem je što ova vijest vjerovatno nije istinita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije