Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić o uhićenju napadača na Luku Ritza

bandic3-txt.jpg
import
23.10.2008.
u 15:12

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je danas izrazio sućut obitelji Ritz i rekao da to što su konačno pronađeni i uhićeni napadači na Luku Ritza obitelji koja je izgubila sina to malo znači, odnosno ništa, a njemu osobno, gradskoj upravi i ljudima u gradu ipak znači malo više.

- Obitelji koja je izgubila sina to ne znači ništa, skoro ništa, možda malo moralne satisfakcije, ali i to je upitno - rekao je Bandić na konferenciji za novinare koja je održana nakon sjednice Gradskog poglavarstva i nakon što je zamoljen da komentira to što su konačno pronađeni i uhićeni napadači na Luku Ritza.

Bandić je rekao da još jednom koristi priliku da izrazi sućut obitelji Ritz.

Istaknuo je da mu je žao što se to uopće dogodilo i što nisu ranije pronađeni i uhićeni napadači na nesretnog mladića.

- Hvala Bogu da je jedan dio onih koji su posljednjih šest mjeseci radili nepodopštine i kaznena djela privedeni pravdi. Bit će privedeni pravdi - ja sam uvjeren - istaknuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

- Ali to neće ništa značiti obitelji Ritz koji su shrvani od boli nakon što su izgubili sina - rekao je Bandić.

Četvorici maloljetnika koji su jučer privedeni i osumnjičeni za sudjelovanje u tučnjavi nakon koje je preminuo maturant Luka Ritz određeno je 24-satno zadržavanje u pritvoru, a peti uhićenik, jedini punoljetnik za kojega se sumnja da je sudjelovao u kobnom napadu na Ritza i njegova prijatelja također je zadržan u pritvoru.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije