Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puna potpora premijerki

Bandić: Nikada ne bih napravio to što je Sanader učinio

milan bandić
Davor Javorović/PIXSELL
04.01.2010.
u 16:31

Ono što se događa u HDZ-u je žalosno, rekao je Bandić komentirajući Sanaderov najavljeni povratak, a i ponovno se obrušio na svog protukandidata Josipovića.

- Nikada ne bih napravio to što je napravio Ivo Sanader koji je otišao bez da je svojim prijateljima objasnio zašto odlazi. I nikada ne bih došao opet u svoju stranku i radio to što on radi. Ja sam 19 godina bio u SDP-u. Izgradio sam tu stranku, a danas kada prođem Praškom ulicom, što vidim - plakate Ive Josipovića. Ali sam svejedno uspio ostati čovjek - rekao je danas Milan Bandić i tako jasno dao do znanja da podržava aktualnu premijerku, a ne bivšeg premijera.

Ponovio je da je sve što se upravo događa u HDZ-u žalosno, kako ga podjele uvijek žaloste te da se nada kako će HDZ uspjeti izići iz ove nezavidne situacije u kojoj se našao.

- Oni su punoljetni i ozbiljni ljudi. A ja samo mogu reći da će premijerka imati moju punu podršku kao budućeg predsjednika. Ono što Hrvatskoj sada najmanje treba su prijevremeni izbori. Podjele su najgore što nam se može dogoditi. Zato ću aktualnoj Vladi dati punu podršku koja ima puni legitimitet - poručio je Bandić.

Prozvao je još jednom aktualnog predsjednika Stipu Mesića ponovivši kako je njegovo ponašanje prema njemu u zadnje vrijeme besramno. Poručio mu je da objavi već jednom stvarne donatore svoje kampanje.

- Meni ne treba NN novac i prljavi novac. Priče s Iblerova trga i Pantovčaka o prljavoj igri Milana Bandića neće proći - ponovio je Bandić. Obrušio se i na svog protukandidata Ivu Josipovića pozvavši ga da ponese sve papire koje ima protiv njega na iduće sučeljavanje.

Pozvao je i DOR i USKOK da sve njegove afere iznesu van i ako mu se išta dokaže, istog je trenutka spreman odustati od kandidature.

- Ni lipe građanima nisam uzeo. Ne može lupež biti predsjednik nego pošten čovjek - rekao je Bandić.

Dodao je i kako od Josipovića očekuje ispriku jer je ušao u njegovu intimu.

- U braku sam 28 godina. Imali smo problema, klekli smo, ali smo se digli. Ako je muškarac, nek' se ispriča jer je besramno kako je napao moju obitelj. Pao je na ispitu kao čovjek - poručio je Bandić.

Komentara 81

PR
Protivcenzure
11:02 05.01.2010.

Malo se ulizujemo biračima iz hercegovine.

FI
Fieldhockey
17:13 04.01.2010.

MERČEP? Zašto Večernji list štiti Milana Bandića? Naime, na konferenciji je s Bandićem bio i Tomislav Merčep, predsjednik UDDR-a, inače osumnjičenikom za ratne zločine. On sigurno nije oličenje moralne Hrvatske. Zašto to nije spomenuto?

MR
mrle
21:14 04.01.2010.

zato nikad nebuš premijer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije