Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Neka sportaši ne projektiraju, a projektanti ne igraju rukomet

20.11.2008.
u 14:06

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, izjavio je da nema sumnje da će se Svjetsko prvenstvo u Zagrebu održati. Sportašima je tada savjetovao da ne projektiraju, a projektantima da ne igraju rukomet.
To je reakcija zagrebačkog gradonačelnika na prozivanje Zorana Gopca, dopredsjednika HRS-a, da je IHF utvrdio da je mala dvorana za zagrijavanje sportaša premala.

Bandić je naglasio da su projekt prije početka gradnje vidjeli najodgovorniji ljudi iz rukometnih saveza i IHF-a te da se po njemu sad gradi.

Koncert Prljavog kazališta kojim je trebala biti otvorena Arena, a za koji se špekuliralo da će biti održan 28. prosinca, odgođen je za 17. siječnja iduće godine. Duško Ljuština, član poglavarstva za kulturu, kazao je da je koncert prebačen u iduću godinu jer u vrijeme adventa ima previše kulturnih i društvenih događaja u gradu.

Uvodi se 4. zona parkiranja
Poglavarstvo Grada Zagreba odlučio je uvesti 4. zonu parkiranja. U toj će se zoni moći parkirati od 0 do 24 sata za pet kuna. Za sada je tom zonom proglašeno područje istočno od Zagrebačkog velesajma, omeđeno Avenijom Većeslava Holjevca, Avenijom Dubrovnik, Anatallovom ulicom i cestom koja povezuje Anatallovu ulicu i Aveniju Dubrovnik.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije