Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.01.2013. u 12:00

Kaptol mu ovo neće zaboraviti pa možda ‘nasanjka’ i SDP na izborima

Katolička crkva u Hrvatskoj doista može biti presretna kakve vjernike ima. Pokazali su to munjeviti rezultati udruge Vigilare, čija je “kat-gerila”, osim što je izbombardirala “Gavellu” mejlovima i telefonskim pozivima zbog sablažnjiva postera Blažene Djevice, uspjela ishoditi i njihovo skidanje u maniri najboljih akcija buđenja i mobilizacije građanske savjesti. No, kreatori tih plakata (ne samo njihovi grafički dizajneri nego još više oni svjetonazorski) gorčinu će zbog svoga besmislenog marketinško-blasfemična poteza osjećati još jako, jako dugo jer su svojim nepotrebnim potezom samo dolili ulje na vatru svome ljutitom neprijatelju u borbi za Zagreb, aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću, kojemu nije trebalo dugo da mu proradi političko-vjerničko-populistički njuh i da Stazićevu “Gavellu” stavi na “saonice” u snijegom zametenoj metropoli, ali na kojima za nekoliko mjeseci može nasanjkati i Milanovićev-Ostojićev SDP na gradskim izborima. Kaptol će mu teško tu uslugu zaboraviti! Politički autizam očito je glavna karakteristika vladajućih. A nepoznavanje bila vlastita naroda još veća mana. Tako ubuduće umjesto suspektnih anketa mogu objesiti samo nekoliko plakata. Za dan-dva znat će što narod misli.

Komentara 1

AR
arjavas
18:45 19.01.2013.

G.Pavičiću to da bu Bandić ponovno gradonačelnik su samo želje. Zagrepčani buju ovog cenzora otpuhali ko guskino pero. Pavičić se kao zabrinuo za vladajuća pa ih poučava da izađu iz političkog autizma . Ustvari zabrinuo se Pavičić za bandića jerr je ovom cezurom , samo radi ulizivanja crkvi izgubio svaku nadu da ostane gradonačelnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije