Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob interesa

Bandić kažnjen s 30.000 kuna jer je svojoj stranci dao da besplatno postavi oglase

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.02.2016.
u 13:19

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića s 30.000 kuna jer je izmijenio propise kojima je sam sebi dao besplatne oglase

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića s 30.000 kuna jer je izmijenio propise kojima je sam sebi dao besplatne oglase, javlja N1

Povjerenstvo je zaključilo da je Bandić zloupotrijebio položaj jer je Pravilnikom promijenio uvjete za besplatno oglašavanje političkih stranaka, a zatim svojoj stranci Rada i solidarnosti omogućio postavljanje 30 velikih plakata bez naknade.

Pravilnik o besplatnom oglašavanju donio je 7. srpnja, a 10. srpnja uje donio zaključak kojim je omogućio svojoj stranci da besplatno postavi plakate.

Komentara 10

Avatar burek sa mesom
burek sa mesom
15:41 03.02.2016.

kriminalci na vlasti..........bravo građani Rvacke.....super ste izabrali....

DU
Deleted user
13:26 03.02.2016.

On je sam po sebi sukob interesa.

DA
darwil
14:35 03.02.2016.

Dakle zlouptrijebio je svoj položaj da bi protupravno ostvario imovinsku korist, to su elementi kaznenog djela a ne samo sukob interesa.DORH je na potezu.Ili je to možda politički progon HDZ-a nad svojim pulenom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije