Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK VELIKANA
Povratak na članak

Sućut gradonačelnika Bandića obitelji Denisa Kuljiša

Istaknuti hrvatski novinar, pisac i publicist Denis Kuljiš umro je u nedjelju u Zagrebu u dobi od 68 godina nakon kratke i teške bolesti.

Komentari 6

IL
ilija26
21:46 18.08.2019.

Odlaze lagano drugovi, sretno im

VL
HU
hudarupa3
23:17 18.08.2019.

Komunizam kao i domoljublje može biti pravi i lažni, devedesetih je komunizam zamijenjen domoljubljem, komunista više nema, postoje samo domoljubi.

VL
MS
mala_sova
22:06 18.08.2019.

Zašto se iz biografije druga Kuljiša izostavlja da je bio pravomoćno osuđeni kriminalac zbog krivotvorenja službene isprave?

VL
RP
rpzagreb
21:31 18.08.2019.

Bandic, bandic i samo bandic.......

VL
DU
Deleted user
08:37 19.08.2019.

Tja, kaj se more. Bandić Miki po običaju nastoji biti svakom loncu poklopac eda bi tako ušićario pokoji politički poen. A što se tiče pokojnoga Denisa Kuljiša, on je bio malo darovitiji i puno bezobrazniji od ostale ljevičarsko-petokolonaške novinarske bulumente kojoj je pripadao, i to je uglavnom sve. Slobodna i samostalna Hrvatska bila mu je tolik teret na tijelu i duši da se od njega jedva kretao i disao. Sada kad se oslobodio toga mrskog tereta, valjda će napokon koračati lagan kao perce i prodisati punim plućima. Ako mu bude do hodanja i disanja ondje kamo je otišao jučer. "Čaroban stil" i "luda duhovitost", kojima se navodno odlikovalo njegovo pisanje, zacijelo mu neće biti ni od kakve koristi. Amen.

VL
BO
borcanac
21:28 18.08.2019.

Naravno skolski drug iz kumrovca a sto ceka kosorica i ostale kumrovacke perjanice

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.