Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Iskustva iz Zagreba želim prenijeti na cijelu državu

Milan Bandić
Duško Mirković
19.11.2009.
u 21:16

Spreman sam se angažirati za bolju budućnost domovine i jednaku šansu svakog hrvatskog čovjeka, istaknuo je predsjednički kandidat Milan Bandić.

- Volim domovinu, čovjeka i socijalnu pravdu. Spreman sam se angažirati za bolju budućnost domovine i jednaku šansu svakog hrvatskog čovjeka, istaknuo je na središnjem predizbornom skupu za Požeško-slavonsku županiju pred više tisuća građana predsjednički kandidat Milan Bandić.

Dodao je da je u zadnjih desetak godina postigao zavidne rezultate u Zagrebu te da ta iskustva želi prenijeti na cijelu državu.

Tijekom boravka u Požeško-slavonskoj županiji Bandić je posjetio Pakrac, ergelu lipicanaca u Lipiku. U Pleternici ga je dočekalo više od 1000 građana. U Velikoj je nazočio javnom snimanju TV emisije Lijepom našom pred više tisuća gledatelja. Tijekom posjeta susreo se i srdačno razgovarao s brojnim građanima te ih darivao prigodnim suvenirima.

Komentara 25

OB
-obrisani-
18:38 26.11.2009.

Nemoj Bandiću ako boga znaš, na cijelu državu! Garaža nam je dosta i u Zagrebu, a zaduženja stanovništva to su več do maksimuma ućinili drugi!

OB
-obrisani-
21:51 19.11.2009.

Zakasnio si Milane. Ta tvoja \"iskustva\" nam je već prenio Sanader pa je utekao.....

ZL
zlatka
22:18 19.11.2009.

Sv eej bolje i manje opasnije od Vidoševića, pa i ovaj cirkusant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije