Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konsenzus
Povratak na članak

Bandić i Kerum više neće moći sjediti na dva stolca

Slovenija je dvostruke funkcije ukinula prije tri tjedna

Komentari 4

Avatar gulag
gulag
23:43 07.06.2011.

Kolika je pamet stanovnika Zagreba i Splita, kao i niza sličnih gradova i općina, kad su ovakva dva primitivca \"prvi građani\" tih gradova!? To je strava!

VL
CH
chemica
21:39 07.06.2011.

Znači, jedini način da se riješimo Bandića je da ga izaberemo u Sabor? Odmah glasam za Bandića! Ma ne bi li bilo jednostavnije strpati dotičnog onkraj brave? Pokradene su stotine milijuna za vrijeme njegovog mandata, a on još uvijek na slobodi. Pošten i moralan. Svi su krali, samo on nije. Njegov potpis na dokumentima je valjda stvar \"nesporazuma\". Bio je tamo dok se kralo, ali on nije kriv. Nešto kao naša Jaca. Hm, ako nju izaberemo u Sabor, hoće li i dalje ostati...Retoričko pitanje.

VL
MM
Mladen Miletić
22:42 07.06.2011.

Bandić i Kerum više neće moći sjediti na dva stolca, mi čemo ih srediti kao mi pametni ; tako da se ljepo smire i sjednu u debelu kožnu fotelju i neka samo pomalo piju i uživaju !!!

VL
VI
Vito
08:03 08.06.2011.

Neki politički analitičari vjeruju da se Bandić želi skrasiti u Saboru kako bi što bezbolnije napustio poziciju gradonačelnika Zagreba. Da, želi imunitet prije nego ga strpaju u zatvor. No, više mu niti to ne može pomoći. Izglasan je zakon protivtiv takvih štetoćina, a on je pri samom vrhu za metalnu klupu u zatvrskoj čeliji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.