Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: I građani trebaju pomoći da ponovno vratimo sigurnost na zagrebačke ulice

bandic-txt.jpg
import
29.10.2008.
u 17:18

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako se na službene internetske stranice Grada Zagreba danas javilo 20-tak građana s prijedlozima kako poboljšati sigurnost u Zagrebu u sklopu njegove inicijative da građani daju svoje prijedloge o tome.

Bandić je odgovarao na pitanja novinara nakon današnje sjednice Gradskog poglavarstva, kojom je u njegovoj odsutnosti predsjedala dogradonačelnica Ljiljana Kuhta-Jeličić.

- Svim sredstvima i svim mjerama trebamo pomoći, pa i građani trebaju pomoći da ponovno vratimo sigurnost na zagrebačke ulice - istaknuo je Bandić dodavši "da će on i suradnici idući tjedan izravno na okretištima tramvaja kontaktirati s građanima. Idemo vidjeti što ljude muči, posebno mlade, da odmah reagiramo", rekao je Bandić.

Ocijenio je uspješnim svoj nedavni sastanak s novim ministrom unutrašnjih poslova Karamarkom rekavši da je od njega dobio informacije "koje ulijevaju optimizam".

- U roku od nekih 20-tak dana i mi ćemo izaći sa svojim prijedlozima mjera prema resornom ministarstvu o čemu ćemo javnost informirati. Radimo nešto autentično i mislim da smo na dobrom putu - dodao je Bandić.

Više o temi:

Karamarko: Konsolidacija MUP-a u roku od 30 dana

Saborski klubovi podupiru mjere protiv organiziranog kriminala

Komentar Glasa Koncila o valu nasilja

Šeks: U ratu smo, mafija ga je nametnula državi!

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije