Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratko i jasno

Bandić bez komentara o zahtjevu HNS-a da se smijeni Kuščević

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
01.07.2019.
u 14:18

Kao koalicijski partner vladajućeg HDZ-a, Bandić je naglasio kako je koalicija stabilna.

Zagrebački gradonačelnik Milan Badić u ponedjeljak je odbio komentirati zahtjev HNS-a da premijer Andrej Plenković smijeni ministra uprave Lovre Kuščevića iz Vlade, navodeći kako "od njega nikada nećemo čuti da komentira druge".

Badić je imao sličan odgovor i na pitanje smatra li, kao i neki drugi koalicijski partneri, da bi se trebala preispitati uloga HNS-a u Vladi, a sve nakon što su narodnjaci postavili zahtjev premijeru Andreju Plenkoviću o smjeni ministra uprave Lovre Kuščevića.

"Nemam komentara", kratak je bio gradonačelnik.

Kao koalicijski partner vladajućeg HDZ-a, Bandić je naglasio kako je koalicija stabilna.

"Ja sam stabilno na nogama, na zagrebačkom asfaltu već 20. godinu, i dok mogu tako stabilno stajati, i dok strojevi rade, dotle je koalicija stabilna u gradu. Nadam se i u Hrvatskoj, jer idući tjedan, za desetak dana, imamo sastanak s premijerom oko projekata koji će donijeti bolji život Zagrepčanima i ljudima u Hrvatskoj", poručio je Bandić nakon potpisivanja sporazuma o suradnji između Zagreba i Moskve.

Ključne riječi

Komentara 6

VA
vadis
16:08 01.07.2019.

Kako ce Bandic biti protiv Kuscevica kad je i on lopov. Lopov stiti lopova. Bandic se je razveo od zene s ciljem da prisvoji stan. Takvi tipovi vladaju Hrvatskom. Zalosno! A i Plenkovic stiti lopove.

GE
generacija57
17:33 01.07.2019.

Dok pošteni ljudi šute i rade,fukare kolo vode.

TM
trade_mark
16:21 01.07.2019.

bandić ne razumije u čemu je problem. njemu nije jasno zašto je zamjena zemljišta za krašograd problem, pa mu stoga ni ovo nije jasno, sve po zakonu, sve moralno, sve po volji božjoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije