Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalni obračuni
Povratak na članak

Balkanska je mafija poput mitske Hidre: Kad im policija i uspije odsjeći glavu, narastu im dvije nove

Brutalnosti kojima se služe u međusobnom ratu nadilaze i horor-filmove

Komentari 47

ZA
zagabria5
14:59 22.05.2021.

Srpska je država kroz povijest ostala necivilizirana do dan danas a mi smo nažalost prisiljeni graničiti sa takvom državom. Zato se treba dobro osigurati da se njihova sr*nja ne prelijevaju kod nas i konačno birati vlast koja će raditi na dobrobit ovog naroda i zaštititi državu od kriminalaca a ne da srpskim krimosima preko veze izdaju putovnice. Sramota

VL
Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:43 22.05.2021.

Bogu hvala što više nismo dio Jugoslavije i Balkana.

VL
ZL
ZlySrbinSotona
15:32 22.05.2021.

Srica pa smo ih satrali u ratu.

VL
BN
bndovacpatertoljjeberaduborić
14:13 22.05.2021.

o tome kako njemačko austrijski konzorcij svake godine opelješi zagrepčane preko pročistača za 420 milijuna kuna veliki borci protiv korupcije ni riječi...ili o garanciji prometa francuzima na aerodromu... to su ti moderni ,,europejci,, pa o tome nitko ništa ne piše

VL
NE
Neonacionalist
14:50 22.05.2021.

Zar netko stvarno misli da se drzava ne bi mogla obracunati sa mafijom kad bi htjela ali stvar je u tome da je upravo drzava nsjveca i prava mafija i da te odabrane kriminalne skupine rade za drzavne strukture koje ih drze pod kontrolom pritom se povremeno dogadja da se pojedine skupine otmu kontroli ili previse razmasu i onda ih se makne i dovofe druge poslusnije na njohovo mjesto a one skupine kpjo pokusavaju nesto mimo drzave e one vrlo brzo padnu jer ne mozes bez drzavnr zastite nista ili svakakp neces dugo .

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
14:49 22.05.2021.

A zakaj stalno pisete o njima? Tko je koga ubio u srbiji, srpska vaterpolistica ima rak, srpsko ovo, srpsko ono...kaj nas briga za to sve?

VL
JT
Jedan_tamo
14:44 22.05.2021.

Opet se pitam zašto ovoliko prostora se daje državi i njenim ‘cvijećem’ iz nekakvih klanova koja nas je htjela a i dalje želi nas uništiti?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.