Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNE SPOSOBNOSTI

Balkan najplodnije tlo za ljude magnete

Josip losenc
Goran Ferbežar/Pixsell
18.09.2011.
u 21:40

Ivanu Stoiljkoviću (6) iz Koprivnice tijelo se pretvara u magnet te na prsima i rukama može nositi i 25 kilograma metala.

Balkan je, izgleda, najplodnije tlo za ljude magnete, a tim se fenomenom sve više bave i strani mediji! Nakon što su naši novinski stupci nedavno bili puni priča o mladom Ivanu Stoiljkoviću (6) iz Koprivnice čije se tijelo pretvara u magnet te na prsima i rukama može nositi i 25 kilograma metala, slična priča ovih dana stiže i iz Srbije, iz Gornjeg Milanovca.

Luka Lukić (6) i David Petrović (4) privlače svojim tijelima metalne predmete koje je potom teško skinuti s njih. Luka i David sinovi su dviju sestara.

– Od kada smo nedavno primijetili da privlače metalne predmete, noževe držimo daleko od njih – kazala je Davidova majka za International Business Times.

Vukovarac Josip Losenc tvrdi pak da je njegovo tijelo među “najmagnetiziranijim” i najviše privlači metalne predmete.

Komentara 17

Avatar Panter2007
Panter2007
21:50 18.09.2011.

Suzdrzimo se od ovih Fanatika Magnetnih.Sacuvaj Boze kakvo Zlo se javlja u ovoj Zemlji. __________________________________________________________________ Ovo ima samo na Magnetnom BALKANU!!!!!!!!!! Mismo Drzava Zla i Napasti,pa i ovakvi se Strucnjaci Umisljaju!!!!!!!!!!!!! Mozda su Radio aktivni pase metal Lijepi

AA
aaaaaaaaaaaa
22:09 18.09.2011.

Hebo vac clanak! To moze svatko tko nema na prsima dlacica te ima znojno tijelo a onaj gore veliki srpski telac svojim je magnetizmom privukao mjedenu posrebrenu tacnu??? lol

SC
scary
21:47 18.09.2011.

da, balkan vjerojatno i jest najplodnije tlo za njih, jer ovdje obitava rijetko velik broj naivčina koje vjeruju da se tu stvarno radi o magnetizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije