Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Balističar predložio da vještače odjeću ubijenog

Odvjetnica Milica Đurđević je pak iznervirala Hodaka, koji zastupa obitelj Mamić, pa joj je dobacio: – Možda je Ivan Mamić još živ!
13. siječnja 2012. u 20:40 1 komentara 123 prikaza
\'13.10.2011., Zagreb - Na Zupanijskom sudu pocelo je sudjenje Sinisi Sostaricu zbog ubojstva mladica na Jarunu. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Foto: Željko Hladika/Pixsell

Rekonstrukcija ubojstva mladog Ivana Mamića (18) koje se dogodilo prošle godine na Jarunu zakazana je danas na ročištu na Županijskom sudu.

Iako je Milica Đurđević, odvjetnica policajca Siniše Šoštarića (41) koji je u mladića kobne noći ispalio nekoliko hitaca, inzistirala da i on bude prisutan na rekonstrukciji, sutkinja je taj zahtjev odbila.

Balističar Rade Stojadinović, koji je danas svjedočio, predložio je vještačenje odjeće Ivana Mamića, koje još nije obavljeno, a kojim bi se, kako je rekao, utvrdilo s kolike je udaljenosti Šoštarić ispalio hice. Prema sadašnjim spoznajama, odnosno činjenici da su četiri hica u leđa bila blizu jedan drugome, čini se da su ispaljeni u brzini i s male udaljenosti, rekao je.

Odvjetnica Milica Đurđević je pak iznervirala odvjetnika Zvonimira Hodaka, koji zastupa obitelj Mamić, nizom pitanja vještacima, primjerice, o pronađenim čahurama, širini rana i slično, da joj je na kraju ironično dobacio:

– Pa možda je Ivan Mamić još živ! Možda ga Šoštarić nije ni upucao! – aludirajući na činjenicu da je Šoštarić u Mamića pucao i da to uopće nije sporno.

Karneval
PROMO
Karneval nam se bliži, a odabir idealne maske je najvažniji događaj za sve klince
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu