Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo na Jarunu

Balističar predložio da vještače odjeću ubijenog

\'13.10.2011., Zagreb - Na Zupanijskom sudu pocelo je sudjenje Sinisi Sostaricu zbog ubojstva mladica na Jarunu. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Željko Hladika/Pixsell
13.01.2012.
u 20:40

Odvjetnica Milica Đurđević je pak iznervirala Hodaka, koji zastupa obitelj Mamić, pa joj je dobacio: – Možda je Ivan Mamić još živ!

Rekonstrukcija ubojstva mladog Ivana Mamića (18) koje se dogodilo prošle godine na Jarunu zakazana je danas na ročištu na Županijskom sudu.

Iako je Milica Đurđević, odvjetnica policajca Siniše Šoštarića (41) koji je u mladića kobne noći ispalio nekoliko hitaca, inzistirala da i on bude prisutan na rekonstrukciji, sutkinja je taj zahtjev odbila.

Balističar Rade Stojadinović, koji je danas svjedočio, predložio je vještačenje odjeće Ivana Mamića, koje još nije obavljeno, a kojim bi se, kako je rekao, utvrdilo s kolike je udaljenosti Šoštarić ispalio hice. Prema sadašnjim spoznajama, odnosno činjenici da su četiri hica u leđa bila blizu jedan drugome, čini se da su ispaljeni u brzini i s male udaljenosti, rekao je.

Odvjetnica Milica Đurđević je pak iznervirala odvjetnika Zvonimira Hodaka, koji zastupa obitelj Mamić, nizom pitanja vještacima, primjerice, o pronađenim čahurama, širini rana i slično, da joj je na kraju ironično dobacio:

– Pa možda je Ivan Mamić još živ! Možda ga Šoštarić nije ni upucao! – aludirajući na činjenicu da je Šoštarić u Mamića pucao i da to uopće nije sporno.

Komentara 1

MU
mudri
10:18 15.01.2012.

čisto ko suza,maximalna kazna!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije