Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerum se nije pojavio

Baldasar postavio svoje ljude u nadzorne odbore zahvaljujući HGS-u

ivo baldasar
Filip Brala/PIXSELL
03.12.2013.
u 15:06

Srećom, osobno Kerumov glas mu nije bio nužan, jer bivši gradonačelnik nije došao na sjednicu

Nastavak sjednice splitskog Gradskog vijeća opet je bio buran. Gradonačelnik, SDP-ovac Ivo Baldasar osigurao je većinu zahvaljujući nezavisnim listama Anđelke Visković i don Ivana Grubišića, ali i HGS-u Željka Keruma. Srećom, osobno Kerumov glas mu nije bio nužan, jer bivši gradonačelnik nije došao na sjednicu, ali zato je Jure Šundov branio Baldasarove prijedloge za članove upravnih vijeća kulturnih institucija koji su zahvaljujući HGS-u, ovoga puta prošli.

Marijana Puljak i vijećnice s njezine liste opet su napustile sjednicu na tim točkama držeći da ni novi prijedlozi nisu puno bolji od prošlih u kojima je Baldasar u upravna vijeća muzeja, galerija i sličnog predlagao i šankerice ili stolare koji su u mladeži HNS-a ili SDP-a. Iz Banovine stiže i loša vijest za umirovljenike – nema gradske božićnice. Ove godine, božićnicu od Grada Splita od 200 kuna dobit će samo nezaposleni i to oni koji su dulje vrijeme bez primanja.

>>Ivo Baldasar: Između Debeljaka i Šegvića ima osobnih tenzija
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije