Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: IVO KOMŠIĆ
Povratak na članak

Bakir Izetbegović građanskom idejom samo prikriva svoj nacionalizam, štoviše – klerikalizam

Dodik je otkrio svoje secesionističke težnje, a Čović želi treći entitet i u njemu apsolutnu vlast

Komentari 9

PR
prajdali100
15:50 13.08.2022.

Trljam oči,gledam,ne vjerujem. Da li je moguće da je Ivo Komšić ovo rekao ?

VL
PO
Poskok
16:56 13.08.2022.

Herceg-Bosna to je minimum što Hrvati trebaju, inače nema nas nigdi!

VL
MI
mijat
16:49 13.08.2022.

Ivo Komšić je godinama kerozin bošnjačkog nacionalizma zalažući se za građansku BiH i braneći izbor Željka Komšića za člana predsjedištva... Pročitaje članak Mirajne Kasapović iz Globusa 2018 godine na kojoj analizira izbor Željka Komšića i reakciju Ive Komšića na njen članak. Iza ovoga stoji jasan rukopis naručenog članka preko bošnjačkog lobista u hrvatskoj Stipe Mesića.

VL
Avatar quo_vadis
quo_vadis
16:17 13.08.2022.

dok su u HR vladali mesić,sanader,kosor,josipović,milanović,HR je šutila na očitu bošnjačku otimačinu njihovih daytonom zajmčenih prava uz svesrdnu pomoć visokog predstavnika....znači HR je samo onda dobra kad šuti dok joj sunarodnjake u BiH pljačkaju?

VL
PH
Prosječni Hrvat
14:55 14.08.2022.

Današnja Bosna je tako i skrojena da bude "bure baruta" koje će se po potrebi detonirati i destabilizirati Europa, kada i ako bude potrebno. Nikakve povjesne niti političke logike nije bilo dati Srbima 50% teritorija BiH, a uzeti im Kosovo. Sve su to interesi sila, a nevolje malih naroda ... ... .

VL
MA
Marko1337
13:53 14.08.2022.

Gamad kao što su muslimanski fundamtalisti sa izmetbegovićem i slučajni štetočina najveći su neprijatelji opstanka hrvatskog naroda u BiH. Jedino rješenje je Republika Herceg-Bosna, a BiH kao konfederalna država od 3 republike.

VL
DU
Deleted user
21:44 13.08.2022.

Problem je u tome sto HR svojom politikom prema BiH obilato pomaze Izetbegovicu.Na celu BiH Hrvata treba biti covijek drugog formata jer je Covic spreman poginuti za Izetbegovica.Vrijeme je to pokazalo.

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
21:20 13.08.2022.

Bakir Izetbegović građanskom idejom samo prikriva hrvatski nacionalizam, štoviše – dimoljubni balkanski klerikalizam.

VL
SA
savojski
16:07 13.08.2022.

Još da se javi na istu temu sa istim zaključkom Stipe M. Stjepan K. i Jadranka K. možda bi visoki predstavnik iskoristio svoja prava u vezi izbornog zakona. Čudim se godinama evo i decenijama pa zar nema u hrvata političarar koji bi riješio problem bih hrvata. Svaka "pomoć" iz Zagreba verbalnog karaktera nije donijela ništa drugo nego još veći razdor i mržnju između dva naroda u federaciji bih. Samo što mislim da je sada nepovjerenje i rascijep još veći . Moramo razumijeti život u Bih da ni pomogli da se riješi to pitanje, nije moguće da naši političari nisu u stanju to shvate, treba im vremena,još.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.