Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA

Bakica napravila 40.000 eura štete isparkiravajući se

24.12.2008.
u 09:55

Jedna je 76-godišnja umirovljenica u njemačkoj pokrajini Schleswig–Holstein prouzročila štetu od najmanje 40.000 eura dok je pokušavala isparkirati svoj automobil.

Naime, bakica je slučajno 'očešala' jedan automobil dok je izlazila s parkirnog mjesta pa je zamolila policajca koji se nalazio u blizini da zaustavi promet kako bi se mirno isparkirala. Kad je policajac to napravio, bakica se u 'rikvercu' zabila u minikombi. Potom je, u panici, stisnula gas i zabila se u rasvjetni stup.

Dok je policajac prilazio da pomogne baki, 76-godišnjakinja je, u stanju potpune panike, opet stisnula gas i zabila se u BMW, koji se od udarca zabio u drvo. Potom je opet stavila automobil u 'rikverc', stisnula gas i udarila u parkirani nissan koji se potom zabio u kombi mercedes.

Ni nakon što je udarila četiri automobila, razarajuća bakica nije zaustavila svoj automobil. Pokušala je još jednom, pa udarila u prometni znak, još jedan BMW i volvo. Tek tad je policajac uspio ući u automobil i zaustaviti njenu 'veselu' vožnju.

- To je bilo kao u lošem filmu. Motor je radio, a ona je bila nezaustavljiva - rekla je glasnogovornica policije Jana Kralisch. Objasnila je da je baka dobila automobil ovo ljeto od svog sina i uzela nekoliko dodatnih sati vožnje, ali joj to očigledno nije mnogo pomoglo.

(mp)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije