Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENO!

Baka izgubila novac za račune pa zaplakala usred Splita: Nije mogla ni naslutiti što će se dogoditi

Zvonik katedrale sv. Dujma
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
16.11.2020.
u 22:44

- Hvala ti od srca. Želim ti puno zdravlja i sreće - poručuje nepoznatom dobročinitelju unuka.

Jedan mladić iz Splita danas je učinio lijepo djelo i uljepšao dan baki kojoj je priskočio u pomoć, te podsjetio sve nas kako i dalje postoji dobrota u ljudima. Naime, starija gospođa krenula je platiti račune za režije u pošti u Ulici Domovinskog rata u Splitu, no došavši do šaltera, shvatila je da je novac kojeg je ponijela izgubila putem. 

U očaju zaplakala je usred ulice, kad je naišao mladić koji ju je pitao zašto plače. Nakon što mu je rekla što joj se dogodilo, on je zbrojio račune te joj dao svoj novac za njih, ostavivši čak i višak.

- Kaže da ju je nasmijao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, makar ovim putem, ako ikada vidi - ispričala je unuka za Dalmatinski portal kojima se obratila kako bi se javno zahvalila mladiću. 

Mladić je u kasnim 20-tim, ranim 30-tim godinama, ima smeđu, dužu kosu, bradu i crvenu kariranu jaknu s bijelim ovratnikom. Plavook je i jako miran i kulturan, kako ga je baka opisala.

- Hvala ti od srca. Želim ti puno zdravlja i sreće - poručuje nepoznatom dobročinitelju unuka. 

VIDEO:  Ekskluzivno smo isprobali dvije nove igrice za PlayStation 5

 

 

Ključne riječi

Komentara 42

MM
MMayo
22:55 16.11.2020.

Veličanstveno-božanstvena gesta mladića!Dobri ljudi velikog srca,puni suosjećanja....DOBRA DJELA GRIJU SVA SRCA.....To je moja HRVATSKA!!!!!!

PR
Pravednik69
23:58 16.11.2020.

Svaka čast želim mu sve najbolje u životu, takve stvari ispunjavaju praznine.

Avatar AligatorX
AligatorX
23:21 16.11.2020.

Evo onda i trećeg komentara koji je baš i na tragu toga što govoriš. Ovo samo govori kakvi smo. Kada bi svatko od nas tu i tamo napravi neko dobro djelo kao što je ovo, svijet bi bio puno ljepšee mjesto. Svaka čast tom mladiću i da Bog da mu se stostruko vratilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije