Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPISALA KOBNI DAN
Povratak na članak

Baka djevojčice o majci: Čula sam vrisak i vidjela da je bebi pokrivala modrice šminkom

"Umivali su dijete, ja sam stavila maloj ovako ruku na prsa, srce ovako radi. To nikad nisam vidjela koliko sam stara za moje godine", prepričava shrvana baka

Komentari 7

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:53 05.04.2021.

užas!kakvi su to zakoni gdje socijalna služba nema pravo pregledat dijete?kakvi su to zakoni????

VL
IB
iva.begovic
09:19 06.04.2021.

Koliko puta je ova baka pričuvala malenu.? Uzela ju k sebi. Pomogla snahi. Koliko godina ima ta baka, čime se bavi? To pitajte novinari, ne potičite ljudsku patnju i tragediju. Istražujte uzrok, a ne posljedicu. Možda baka po cijeli dan sjedi na kauču i gleda turske serije dok je mlada žena, kat ispod, na rubu snaga sa četvero male djece od kojih jedno ima kožnu bolest pa je plačljivo i razdražljivo. Izostala je podrška šire obitelji. Ne države, ne socijalne službe nego podrška šire obitelji i njih treba staviti na stup srama.

VL
PO
Polarus
00:01 06.04.2021.

hdzova posla... koliko vam treba narode ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.