Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Bajs ponovno na čelu HSS-a u Bjelovarsko bilogorskoj županiji

bajs
Arhiva VL
05.12.2009.
u 08:34

Nakon što je zahvalio na povjerenu i izboru, Damir Bajs najavio je nastavak rada na jačanju članstva, ali i same organizacije, te nakanu da se postignu još bolji rezultati.

Na Izbornoj skupštini održanoj u Gudovcu, županijska organizacija HSS-a u Bjelovarsko bilogorskoj županiji izabrala je vodstvo za naredni četverogodišnji mandat.

Za predsjednika ponovno je izabran Damir Bajs, a za potpredsjednike Miran Husak, Miroslav Čačija, Ivan Kovačić i Dinko Pirak. Dužnost tajnika povjerena je Stanku Grčiću, izvijestili su iz HSS-a.

Gosti, u svom obraćanju okupljenima, redom su istakli izuzetne rezultate županijske organizacije HSS-a u Bjelovarsko bilogorskoj županiji te njen rad kao primjer i uzor drugim organizacijama. Čestitkama izabranom vodstvu pridružili su se Božidar Pankretić i Marijana Petir kao i brojni delegati, te članovi HSS-a.

Nakon što je zahvalio na povjerenu i izboru, Damir Bajs najavio je nastavak rada na jačanju članstva, ali i same organizacije, te nakanu da se postignu još bolji rezultati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije