Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

"Bajkovita blagdanska kuharica" za Božić

večernji shop (1)
Foto: VL
1/4
PR
Autor
PR članak
14.12.2010.
u 12:26

Knjiga je kombinacija futurističke bajke s ljubavnom poantom i recepata za muffine, kocke, košarice, torte, poljupce, keksiće…

Za nadolazeće božićne blagdane uvijek dobro dođe neka kuharica. Jer kakvi su to blagdani ako se ne uživa i u jelu, posebice u slatkim jelima koja su specifična baš za božićno vrijeme?! “Bajkovita blagdanska kuharica”, koja je upravo u prodaji, nešto je sasvim novo, drukčije. Knjiga je originalna kombinacija futurističke bajke s ljubavnom poantom i knjige recepata.

Dakle, nije suhoparna kao obične knjige recepata. U knjizi se bajke i recepti izmjenjuju i nadopunjuju. Njihova je autorica Andrea Cukrov koja pak nije obična kuharica. Ona je žena brojnih i zanimljivih talenata: ima vrlo posjećen web site s receptima, sama fotografira hranu, bavi se pisanjem i radi kao arheolog.
Nagrada koju je dobila na natjecanju u fotografiranju hrane jamči i izuzetnu kvalitetu fotografija u ovoj knjizi recepata. U kuharici će te tako naći mnoštvo njezinih zanimljivih i jedinstvenih recepata za muffine, trufflese, kocke, košarice, torte, poljupce, keksiće…

Ključne riječi

Komentara 4

RO
ronin
12:56 14.12.2010.

za samo 19,90 kn, dobro je da nije 20 kn

OB
-obrisani-
13:15 14.12.2010.

E još da je i na engleskom, pa da je mogu dat frendovima, jer mi se ne prevodi baš sve živo...

AA
aaidjs
15:53 14.12.2010.

Tako topla,bajkovita prica koja nas vodi kroz izvrsne recepte i prelijepe fotografije...toplo preporucam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?