Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motozečevi

Bajkeri razveselili Varaždince i Osječane obučeni u zečeve

motociklisti
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/6
Autori: ibe/VLM, SaD/VLM
07.04.2012.
u 11:03

Osim neobične najave blagdana Uskrsa na dva kotača, bajkeri su podijelili i bombone znatiželjnim šetačima.

Članovi moto kluba Baroker iznenadili su u prijepodnevnim satima građane Varaždina, a posebice mališane kada su na svojim motorima došli na Franjevački trg obučeni u ružičaste zečeve.

Osim neobične najave na dva kotača blagdana Uskrsa, "motozečevi" su podijelili i bombone znatiželjnim šetačima.

Moto klub je organizirao humanitarnu akciju "Zdrava djeca za bolesnu djecu", a prihod od prodaje ukrašenih uskrsnih jaja koja su izradili mališani u dječjim vrtićima namijenjen je djeci s posebnim potrebama. Bajkeri su i lani organizirali sličnu humanitarnu akciju.

I članovi Moto kluba Osijek ove su godine uoči blagdana Uskrsa organizirali tradicionalnu manifestaciju Motozeko, te su se provozali ulicama grada na Dravi odjeveni u kostime zečeva.

 

 

Komentara 4

DU
Deleted user
15:30 07.04.2012.

Bravo dečki!

HE
HermionaGranger
18:12 07.04.2012.

Baš lijepo :) Sretan Uskrs.

Avatar commentator
commentator
08:01 08.04.2012.

Ajme \"veselja.\" Tko su si umislili da su ovi? Voze motore i sad su neka posebna skupina? Motore, bombone, zečeve? Imaju motore, dovuku se u centar, ajde barem netrebaju kordone policije da čuvaju te njihove \"procesije,\" da ne kažem marševe...Koja je to potreba da dođu, pa silaze sa motora, spektakularno se pomješaju sa \"običnim\" stanovništvom, djele bombone djeci, kao da ovi nemaju roditelje. ma daj uzmi/te taj motor i odvezi/te se nekud, što radite mlake predstave. I naravno jedan \"bravo dečki\" za koreografiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije