Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenuli iz petrinje

Bajkeri po Banovini u 3. moto defileu 'Dani sjećanja 1991.-2012.'

bajkeri (1)
Foto: Antun Petračić/VLM
1/3
15.09.2012.
u 12:23

Prije obilaska spomenika, uz koje su zapalili svijeće i molili za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata u šest sela na Banovini, motoristi su prijepodne u Dvoru na Uni sudjelovali u programu obilježavanja akcije Una

Motociklistički klub Veterani Petrinja danas je domaćin 3. moto defileja \"Dani sjećanja 1991.-2012.\" po mjestima stradanja branitelja i civila tijekom Domovinskog rata na području Grada Petrinje. Uključeno je 50-tak članova srodnih društava veterana iz okružja Siska i Zagreba, Koprivnice, Zaboka, Šibenika i Splita, odakle se od 23 sata u petak po noćnoj buri i kiši dovezao Ivica Lozina. 14-godišnja srednjoškolka Andreja Tomičić s ocem Tomasom iz Petrinje, najmlađa je sudionica tradicionalne rujanske spomen- akcije MK Veterani.

Sa starta na središnjem Trgu hrvatskih branitelja motoriste su ispratili gradonačelnik Željko Nenadić i predsjednik Gradskog vijeća Darko Dumbović. Prije obilaska spomenika, uz koje su zapalili svijeće i molili za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata u šest sela na Banovini, motoristi su prijepodne u Dvoru na Uni sudjelovali u programu obilježavanja akcije Una.

Komentara 1

IB
istina_boli
13:50 16.09.2012.

I besposlen pop jarceve krsti. Tko zivi u proslosti, nema buducnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije