Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gordan malić:

'Bajić se u slučaju Kamensko ponio kukavički, igra na sigurno'

'06.10.2011., Zagreb - Svecana sjednica Hrvatskog Sabora povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske. Drzavni odvjetnik Mladen Bajic. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
Robert Anić/PIXSELL
02.12.2012.
u 16:14

Hrvatska se generalima već odužila financirajući njihovu obranu, smatra Gordan Malić

- Razmjeri korupcije koji su se dogodili mogu se usporediti s genocidom, kao da je otvoren logor nasred Hrvatske - komentirao je novinar Index.hr-a Gordan Malić gostujući u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2". Napomenuo je kako je još 2003. godine posjedovao dokumente, "državno-odvjetničke" spise, koje diskreditiraju Sanadera, no to u Globusu nije smio objaviti. Nije štedio ni glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića poručivši kako se u slučaju "Kamensko" ponio kukavički.

- Bajić igra sigurno, a ne bi smio biti ni HDZ-ov ni SDP-ov - rekao je.

Na pitanje kako pak komentira Milanovićev odlazak na skijanje novinar Malić ironično je objasnio kako je premijer time poslao jasnu poruku da vodi zdrav život i kako je njegovo zdravlje najvažnije. Oslobađajuću presudu generalima drži pobjedom obrane, ali isto tako smatra kako se Republika Hrvatska ne treba sada naknadno generalima odužiti novčanom naknadom.

- Hrvatska im se već odužila financirajući njihovu obranu - zaključio je.

>> I Bajić se dao u istragu o ratnim zločinima iz Oluje

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:02 02.12.2012.

e baš se dotični gospodin našao komentirati stanje u RH čiji je on igrač..davno se hvalio....

IB
iva.begovic
17:06 02.12.2012.

Rekao je i puno više nego što tu piše, a Bajić je ispao puno veći negativac nego što, ovakvi laici i naivci poput mene, mogu uopće zamisliti. Kad je Malić rekao da je upravo Bajić, u vrijeme Oluje, bio vojni tužitelj za sektor Jug, a da nikoga nije procesuirao za pljačke i ubojstva kojih je nedvojbeno bilo, prvo što mi je palo na pamet bilo je: zašto se Bajiću nije sudilo u Haag-u? Nevini su čamili 10 godina u zatvoru zato što on nije radio svoj posao. A i sada ga radi loše i selektivno.

OB
-obrisani-
06:48 03.12.2012.

Bajić bi trebao na sud zbog selektivnog procesuiranja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije