Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Bahati Štromar ne upravlja županijom, već njome vlada!

marijan
Marko Jurinec/PIXSELL
22.11.2010.
u 14:05

– Dali su mi ultimatum, ili da prihvatim sporazumni raskid ugovora o radu ili će ukinuti moje radno mjesto – rekao je Kostanjevac

Nakon što su se o otkazima u Varaždinskoj županiji oglasili varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i županijski HDZ, jučer je o tome govorio i načelnik Vinice, hadezeovac Marijan Kostanjevac. I on se našao na listi viška zaposlenika, a kaže kako se u županiji prema njemu nisu ponijeli korektno.

- Dali su mi ultimatum, ili da prihvatim sporazumni raskid ugovora o radu ili će ukinuti moje radno mjesto. Išao bih na sud, ali poučen iskustvom prijatelja koji je također dobio otkaz i spor čekao devet godina, odustao sam - rekao je Kostanjevac. Napomenuo je i kako u županiji uznemiravaju zaposlenike.

- Prijetnjama su prisilili pročelnika odjela u kojem sam radio da me ocijeni negativno, iako me prije toga ocijenio odličnim. Župan provodi čistku kao poslije 1945.! Ovakvo što u županiji se nikad dosad nije dogodilo – kazao je Kostanjevac.

Dodao je i da se županijska uprava izgovara racionalizacijom, a upravo su oni pokrenuli val zapošljavanja u županijskim službama kada je župan bio Radimir Čačić, a sadašnji župan Predrag Štromar njegov zamjenik.

- Nisam očekivao da će se takvo što dogoditi i ponižen sam kao hadezeovac, načelnik i čovjek. Župan ne upravlja županijom, već njome vlada s istomišljenicima i nalogodavcem iza sebe. Bahat je i arogantan, mlad političar, pred kojim je dug život, možda i politički. Nesretan sam što je on egzekutor u ovo vrijeme sječe glava nepodobnima – istaknuo je Kostanjevac.

Ključne riječi

Komentara 7

KR
krka
19:22 22.11.2010.

U pravu si nekakav, o bahatosti ovoga dripca i njegova mentora čačkala pisal sam puno puta i nije pitanje dali će otići, već kada . Toplo vjerujem da će građani konačno prepoznati prave ljude, a ovu bagru naravno izopčiti i to trajno! Bahatost i upitno \'\'Javno- privatno partnerstvo sa dvoranama i školama\'\' građani buju otplačivali 30 godina, i prije nek ih otplate, već buju za srušiti; poznavajuči kvalitetu današnje gradnje- naravno.Jad i bijeda, LJUDI DRAGI, PAMET U GLAVU, TO MORAMO MIJENJATI POD HITNO.

MP
mpusiu0107
09:11 23.11.2010.

To iz koje je stranke tip pokazuje kakvo je njegovo poštenje i dajem puno pravo Štromaru da pomete bagru lopovsku............ZAPAMTITE NEMA POŠTENA LICA U KRADEZE-u

Avatar nekakav
nekakav
19:02 22.11.2010.

pa potjeraj ti njegove iz općine vinice! što se tu pjeniš! sve je to racionalizacija, i tu je štromar u pravu. otići će štromar, budi bez brige. županije će ukinuti, pa si bezbrige. ono što si mogao, nisi napravio. lijepu otpremninu si mogao dobiti, fino porazgovarati sa županom, i rastati se kako dolikuje. ono što je opasno je vidljiv rukopis čačića.. štromar nije takav karakter, al ga ratko tjera u neke opasne poslove. slijedeći lokalni izbori budu klanje, padat će glave. nikad više niti jedna tsranka neće biti tako jaka kao što su danas u nekim sredninama,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije