Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bahata izjava o mimosezoni je dokaz: Hrvati su postali kolateralne žrtve turizma

12.04.2023. u 08:11

Ljetovanje u "mimosezoni" za mnoge je hrvatske građane jedini način dolaska na Jadran

Komentara 43

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:47 12.04.2023.

Meni je zanimljivo da se za primjer skupoće uvijek uzima isključivo i jedino Dubrovnik. Potpuno jednako je skup Rovinj, međutim to je očito prihvatljivo i nikad nema natpisa kako je skupo. Dakle, Dubrovnik je jedan i jedinstven, kao i neka druga mjesta u svijetu. To se plaća. Kako si ne mogu priuštiti kavu na Trggu sv. Marka u Veneciji, niti ljetovanje na Bori-Bori, Monte Carlu, Sejšelima itd., tako mi je jasno da si ljeti neću priuštiti ljetovanje niti u Rovinju, niti u Dubrovniku. Zaista ne vidim u čemu je problem.

JR
Jr48
09:55 12.04.2023.

Ma daj pored ovolike jadranske obale i otoka vi zapeli za taj Dubrovnik kao da je sad on nešto posebno. Jedino bas ako zbog nekog prestiža i da se pohvaliti na facebook da ljudi vide da si to možete priuštiti.Ovako pogledaš te zidine i najbolja odluka nakon toga je pobjeći na neku drugu destinaciju.

DU
Deleted user
11:25 12.04.2023.

Ne razumijem ovaj članak, nit je tema pogođena nit ima argumente. To je kao da ja počnem kmečat kako mi je skup Mercedes a nemam love nego za 20 godina staru krntiju koju vozim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije