Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači

Bad Blue Boysi prosvjeduju u Vukovaru: 'Protiv represije policije'

Prosvjed BBB u Vukovaru
Snimio čitatelj
30.01.2021.
u 13:15

Na prosvjedu se okupilo 80-ak pripadnika BBB. Oni su u koloni prošli kroz ulice Vukovara, pored policijske stanice, a posjetili su i Vukovarski vodotoranj.

Tijekom današnjeg dana u Vukovaru je održan mirni prosvjed pripadnika Bad Blue Boysa koji na taj način ukazuju na represiju od strane policije. Iako bez službenih informacija ali najvjerojatniji povod prosvjeda je nedavno uhićenje dvojice pripadnika vukovarskih BBB za koje je određen jednomjesečni istražni zatvor. Policija je tada izašla u javnost s informacijom da su dvojica navijača fizički nasrnula na policajce u policijskoj stanici dok se iz navijačkih krugova govorilo kako je policija, bez povoda, fizički ih napala radi čega su zatražili i liječničku pomoć.

- Na prosvjedu se okupilo 80-ak pripadnika BBB. Oni su u koloni prošli kroz ulice Vukovara, pored policijske stanice, a posjetili su i Vukovarski vodotoranj. Prosvjed prolazi bez ikakvih uzvikivanja niti bilo kakvog drugog narušavanja javnog reda i mira. Navijači se i dalje kreću kroz Vukovar, a sve to osigurava policija, rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.

Inače, poslije zadnjih navijačkih događanja u Vukovaru i određivanja istrage za dva pripadnika vukovarskih BBB po gradu su se pojavili brojni transparenti u kojima se proziva policija.

Na više lokacija tako su se mogli vidjeti transparenti na kojima je napisano „Uradi nešto za svoju savjest, ne misli da si sam. Uzmi stvar u svoje ruke, ne misli na strah!“, „Nepobjediva snaga volje“, „Od svih prezirani od nikoga kontrolirani“, „Božiću daj ostavku“, „Sloboda navijačima“, „Miševi izašli iz rupa, bivši milicajci i inspektori SUP-a“, „Otpro sistemu“, „Ništa nas zaustaviti neće“, „Ima li u MUP-u navijača Hrvatske“…

Video - Navijači Dinama i Hajduka sukobili se u kafiću Innotesco na Trešnjevačkoj tržnici

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:44 30.01.2021.

Hoće li Plenković sad biti dosljedan i vjerodostojan i sazvati konferenciju na kojoj će prozvati Srbe za radikalizaciju Hrvatske i terorizam? Ili se ne želi zamjeriti šefu Pupovcu?

MM
mad.max
13:43 30.01.2021.

Svaka cast BBB, pokrenite narod da konacno skinemo ovu nakaradnu , uhljebnicku, neradnicku i nenarodnu vlast, jedino jod vi navijaci ( i Torcida i Armada i Kohorta i svi drugi ) mozete probuditi Hrvate iz zimskog sna

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
14:36 30.01.2021.

problem je što u policiji u Vukovaru ima velikosrba...to hrvatske državne institucije tribaju počistiti i konačno osloboditi taj grad od šljama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije