Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huligani

Bačvice: Tražili upaljač pa slomili nos 21-godišnjem Britancu

bacvice (1)
Nino Strmotić/Pixsell
17.09.2011.
u 10:56

Splitska policija traži dvojicu mladića koji su teško ozlijedili državljanina Velike Britanije i pokušali ga pokrasti

Državljanin Velike Britanije (21) teško je ozlijeđen na splitskoj plaži Bačvice u petak u pet sati ujutro. Prišla su mu dvojica muškaraca i tražili upaljač. Kada je rekao da nema, jedan od njih pokušao mu je otrgnuti lančić s vrata. Nije uspio, ali ga je udario šakom u glavu.

Naknadno pruženom liječničkom pomoći u KBC Split Britancu su utvrđene teške tjelesne ozljede odnosno fraktura nosa s pomakom. Splitska policija traži osobe koje su ga ozlijedile i pokušale ga pokrasti.

Komentara 35

HE
HermionaGranger
16:53 17.09.2011.

17.09.2011. u 16:37h worldwizards je napisao/la: HermionaGranger ---------------------------------- a ko je tebi to sve prico, tvoj ćaća hercegovac ustasa, poserem ti se i na hercegovce i na ustase.. najveca banda zlikovaca koja je osramotila hrvatski narod, takvi su bili zlocincici da su se i njemacki oficiri zgrazali ustasa... -------------------------------------------------------------------------- Tko mi je pricao? Ucila sam povijest u srednjoj za razliku od tebe....

Avatar vaha
vaha
11:21 17.09.2011.

tradicionalna splitska gostoljubivost.....

UM
Umjereni
12:11 17.09.2011.

@wotan Kad bi sličan izrod poput tebe živio u cijeloj Europi, onda Nijemci ne bi smjeli mrdnut iz svoje države, s obzirom što su radili tokom 2. svjetskog rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije