Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa

Bacio se na haubu vozila kako bi spriječio krađu kade

policija, pribislavec
Zlatko Vržan/24sata/PIXSELL
27.01.2012.
u 14:46

Trojica nepoznatih muškaraca ukrala su mu emajliranu kadu, a vlasnik ih je primijetio kad su je ukrcavali u prtljažnik automobila.

U ponedjeljak poslijepodne u Splitu, pokušavajući trojicu muškaraca spriječiti da mu iz dvorišta obiteljske kuće ukradu metalnu kadu, lakše je ozlijeđen hrabri 65-godišnji Drago V. Oko 17.30 sati u dvorište njegove kuće u Bolskoj ulici došao je 50-godišnji Žan L. u pratnji dvojice policiji još uvijek nepoznatih muškaraca. Ukrali su mu emajliranu kadu, a Drago ih je primijetio kad su je ukrcavali u prtljažnik automobila. Istrčao je u dvorište i trojku pokušao zaustaviti. No Žan L. počeo ga je gurati vozilom. To nije obeshrabrilo odvažnog Dragu koji se bacio na poklopac motora. No poskliznuo se na pod i ozlijedio zdjelicu.

Policija je protiv 50-godišnjeg Žana podnijela kaznenu prijavu zbog razbojničke krađe, a za njegovim drskim pomagačima još uvijek traga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije