Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovisno o saveznoj državi
Povratak na članak

Bacili ste opušak cigarete ili staklenu bocu na cestu u Njemačkoj? Kazna i do 1000 eura

Opušcima cigarete potrebno je deset do 15 godina da se razgrade, a plastičnim bocama i limenkama čak nekoliko stotina godina

Komentari 5

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
14:09 28.07.2021.

...i da se nadopunim,ovima sto bacaju maske i hračkaju nakon svaka 4 učinjena koraka-njima bi drakonske kazne naplatio....zato jer smo mi balkanci koji razumiju samo jezik novčane kazne

VL
Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
13:27 28.07.2021.

Za hrvateke u Hrvatskoj bih primjenio isti zakon sa poduplanim kaznama plus kazne za bacanje otpada po šumama i prirodi općenito,paljenje trave i otpada i osobito za ove kaj ne kupe drekiće za svojim pesekima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.