Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni odnosi
Povratak na članak

Bačić: Vulin i Dačić moraju promijeniti retoriku ako žele bolje hrvatsko-srpske odnose

Istaknuo je kako glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić, iako je izglasan 'tankom većinom' u Saboru, može biti neovisan, poručivši da se HDZ pri izboru nije vodio uskostranačkim interesima

Komentari 28

RE
recketroll
19:28 20.04.2018.

Hrvatska je deo šire priče, ali i delomično i izuzetak, a izuzetak je zbog odnosa sa Srbijom - zbog reahabilitacije Draže Mihailovića koja izaziva bes Hrvata i, s druge strane, ''ZDS'' koji izaziva bes Srba, a to postaje jedno vrzino kolo koje može biti pogibeljno čak do jednog rata.

VL
RV
rvati
19:20 20.04.2018.

Ma koliko se većinska Hrvatska upinjala da ovaj rat zove te domovinskim, te odbrambenim, ovo je bila repriza onoga što se događalo pre 7o godina - nacističko ustaške horde, pod kontrolom rukovodstva Hrvatske, su krenule u konačnu realizaciju plana proterivanja Srba iz Hrvatske, ovaj puz uz, svesrdnu, pomoć bivših neprijatelja, a i saveznika. Dakle, za nastavak započetog-isti pozdrav, odnosno slogan, iste šahovnice, isto slovo U. I, niko u Hrvatskoj ne ume, ili neće da objasni zašto su "domovinski" rat vodili pod ustaškim znamenjima. A uostalom, zašto bi oni to objašnjavali Srbima, kada (ono što sebe zove) međun. zajednicu to, uopšte, nije interesovalo, ni onda, ni sada. Odgovor je, samo, jedan - svetom pokušava da ovlada Četvrti Rajh !

VL
ST
striborovi
19:52 20.04.2018.

Simpatično mi je to...šta bre ta dvojica hoće...taj Vulin ...on će da priča da mesić ne sme da preti Srpskoj-ono koridor kojim će straotna vojna sila CRO da je "preseče" na pola...on će da priča da će Srbija da to reši za par sati....on će da priča da je CRO bila agresor u BIH... Taj Dačić, on će pravi (mada sa naučnicima-istoričarima još sedam zemalja kao što su Izrael USA pa i sama CRO ) u UN izložbu o Jasenovcu pa još da tvrdi da su tamo u genocidu ubijane stotine hiljada...pa još tvrde svi ti kvazi naučnici da je to najgori logor svetskog rata - i da je HRVATSKI nikako nemački...ma zbora nema, nijedan srpski zvaničnik ne sme stupiti na svetu zemlju Jasenovca, da remeti mir onih divnih ljudi kojima je na srcu ona tabla sa tradicionalnim rvatskim ZDS pozdravom !!!

VL
DI
Direkt
22:15 20.04.2018.

Mi se moramo odrediti. Ili smo fašisti ili antifašisti. Ili osudjujemo genocid NDH ili mu dajemo potporu. Licemjerno je pokušati plivati i tamo i tamo. Ako lažemo sebe ne možemo svijet.

VL
TR
trabant7
08:42 21.04.2018.

To je isto da tražiš od vuka da promijeni dlaku.

VL
IB
ibiza
10:14 21.04.2018.

ma zabiravi te , mozda neka druga ekipa ali ovi siguro ne....

VL
Avatar comparator
comparator
08:59 21.04.2018.

Gospodine Bačiću !Vaša retorika izrazitog demagoga koji ponavlja tuđe misli i koje bi trebale zvučati iskrene gube značaj upravo zato što ih vi izgovarate jer ste iznevjerili svoje glasače.

VL
DU
Deleted user
15:56 20.04.2018.

Bacicu i vi morate promjeniti lazi i istine u Hrvatskoj drzavi ovo nije vise Jugoslavija da bastinimo srpsku laznu povijest,nama treba Hrvatska povijest istrazena na osnovu cinjenica i argumenata dokumenata iz arhiva a ne povijest sto je drug Stevo komesarar pricao na Sutjesci. Dobro su nam srbi napuhali Jasenovac a tvoji Bacicu jos napuhavaju zrtve,jeli da udovoljite srbe kako je hrvatski narod zlocinacki i genocidni? ili je nesto drugo u pitanju izjasnite se vec jednom.

VL
PR
prajdali100
16:13 20.04.2018.

Pa kreteni jedni nemojte dozvoliti tom četniku da uopće uđe u Hrvatsku i sve ok.Vulin je bolesnik kome nema pomoći.što on ima raditi u Hrvatskoj ?????

VL
DU
Deleted user
15:51 20.04.2018.

gospodine bacicu ima li drzava hrvatska granice vojsku policiju ...sto smo mi nakon krvave srbijanske agresije drzava ili jos uvijek zivimo u jugi ....oni zele samo jedno da zavade hrvate i da drzava hrvatska nestanene ...prestanite strancariti primite se ozbiljnoo poltickog djelovanja i radite ozbiljno i odgovorno....imate džokera dupavca...

VL
RI
rightside
15:36 20.04.2018.

bacicu,, a to "priopcenje" nije mogao izjavit sam drug plenkovic?? ili se boji zamjerit srbiji,,?

VL
PO
portugisac
15:38 20.04.2018.

Drug Bačić ovih dana bude Vulin došel u Hrvatsku pa mu to rečite i to prije nego nas sve dobro popljuje.

VL
NA
navijeke
15:34 20.04.2018.

Bilo je i vrijeme da se javno veli kako vodstvo "prijateljske" srbije mora promijeniti način ponašanja, no smatram kako to nije trebao izjaviti Bačić, nego Plenković i Grabar-Kitarović. Dosta je bilo popuštanja, nemamo posla s inatljivim djetetom koje s malo takta i strpljenja možemo dovesti u red, imamo posla s perfidnim neprijateljem i tako se prema njemu trebamo i odnositi.

VL
KA
kamenjar0404
18:01 20.04.2018.

Vucicu,Dacicu,Vulinu i svim bivsim cetnicima i pripadnicima JNA je potrebno zabraniti ulazak u RH i podici optuznice protiv njih za agresiju i huskanje Hrvata pravoslavne vjere !!!!!

VL
BE
beriand
17:54 20.04.2018.

ja bi im svima zabranio na tome skupu da u bilo kojemu pogledu spominju rh. Znači svim tim srbima i takodjer našim izdajnicima tipa mesić i ostali. Tu se odaje spomen zrtvama a rh ni u kojem pogleda nema nista sa time. kome to nije jasno nek ne dolazi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.